Γερμανού- Ρέμος: τι συνέβη και παραλίγο να “καταστραφεί” η φιλία τους;

Στην εκπομπή Μες στην Καλή Χαρά πρόσφατα έχει προστεθεί ένα νέο παιχνίδι σύμφωνα με το οποίο οι παρουσιαστές καλούνται να μαντέψουν ποιο είναι το τραγούδι που ακούνε. Συνήθως, για να υπάρχει περισσότερο σασπένς τα τραγούδια που τους βάζουν από το κοντρόλ είναι παλιά και καθόλου πολυπαιγμένα ενώ δεν μπορούν να ακούσουν παρά μόνο το κουπλέ.

Αυτό το παιχνίδι στάθηκε, λοιπόν, η αφορμή για έναν παρολίγο τσακωμό ανάμεσα στην Ναταλία Γερμανού και τον Αντώνη Ρέμο όταν η πρώτη δεν κατάφερε να βρει ποιο είναι το τραγούδι που ακούει. Το τραγούδι ήταν του Αντώνη Ρέμου και έφερε τον τίτλο “Ώρες Αγρύπνιας”.

Λίγες ώρες αργότερα ο διάσημος τραγουδιστής επικοινώνησε με τη Ναταλία Γερμανού και της είπε πως είναι “πολύ στενοχωρήμενος γιατί αυτό το τραγούδι είναι το τραγούδι της ζωής μου, αυτό που με στιγμάτισε”. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ακόμη περισσότερα, όπως μεταξύ άλλων ότι τον πίκρανε πολύ και ότι μετά από αυτό η φιλία τους καταστράφηκε.

Η Ναταλία Γερμανού εντελώς ξαφνιασμένη προσπαθούσε να δικαιολογηθεί μέχρι που τελικά άκουσε από την άλλη άκρη της γραμμής την φωνή του Θέμη Γεωργαντά. Τότε κατάλαβε ότι επρόκειτο για αστείο. Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος της είπε ότι εκείνος που το έχει πει δεν θυμάται λέξη από το τραγούδι!

Read More

And More