Τι συμβαίνει με Ρέμο- Υβόννη; Σύννεφα στη σχέση τους;

Καβγά μπροστά σε τρίτους είχε ο Αντώνης Ρέμος με τη σύντροφό του Υβόννη, για την παρουσία της σε ένα πάρτι στα Εφοπλιστικά της Άνω Βούλας. Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η πολυτελής πολυκατοικία που έγινε το εντυπωσιακό πάρτυ ανήκει στον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ανδρέου, που κατά καιρούς λείπει και φιλοξενεί παγκοσμίου βεληνεκούς προσωπικότητες.

Ένας από αυτούς είναι και ο υιός Καντάφι, Μουτασίμ ο οποίος και διοργάνωσε το περιβόητο πάρτι. Την επόμενη μέρα υπήρχε και συνέχεια με την έξοδο της Υβόννης και του Μουτασίμ σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας, πίνοντας σαμπάνιες, ενώ το κακό τρίτωσε με το τραπέζι που έκανε ίδιος μετά από λίγες ημέρες σε ξενοδοχείο της Αράχοβας.

Όσοι βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες στο Διογένης studio άκουσαν τον Αντώνη να τα σπάει στο καμαρίνι του και να φωνάζει πως είχε επενδύσει σε αυτή τη σχέση, ζητώντας από την Υβόννη να φύγει για να μείνει μόνος. Από την πλευρά της εκείνη προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν είχε καταλάβει πως το να τον ενημερώσει ήταν κάτι τόσο σημαντικό και πως το να παρευρίσκεται σε διάφορα events είναι μέρος της δουλειάς της και δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο.

Πάντως πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχουν ξεπεράσει την κρίση. Δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό στην σχέση του πασίγνωστου ζευγαριού. Ο καβγάς υπήρχε αλλά υπήρξε και ανακωχή. Και αυτό είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικό.

Read More

And More