Renee Zellweger: Aπαντά για το χαμό που έγινε στο internet με την αλλαγή στην εμφάνισή της!

Χθες έγινε ο απόλυτος χαμός με την εμφάνιση της ηθοποιού Renee Zellweger στην απονομή των βραβείων του περιοδικού ΕLLE. Δεν υπήρξε site σε όλο τον πλανήτη που να μην σχολιάσει την μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό της. Και για να λέμε την αλήθεια ήταν κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές ότι η ηθοποιός άλλαξε. Και άλλαξε αρκετά. Υπήρχαν όμως κάποιοι που το παράκαναν και έριξαν πολ… φαρμάκι.

Ένα είναι σίγουρο ότι χθες η Renee πρέπει να είχε έναν ατελείτωτο… λόξυγκα. Σήμερα όμως έδωσε την απάντησή της σε όλους μιλώντας για το θέμα στο PEOPLE.

“Είμαι χαρούμενη, που ο κόσμος νομίζει ότι είμαι διαφορετική” είπε η ηθοποιός. “Ζω μια διαφορετική, ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή και είμαι ενθουσιασμένη που αυτό φαίνεται στο πρόσωπό μου”!

Kαι συνέχισε λίγο πιο αυστηρά: “Η συζήτηση γύρω από την εμφάνισή μου είναι ανόητη και θέλω να μιλήσω γιατί φαίνεται ότι όλοι αυτοί που ψάχνουν μια εξωφρενική αλήθεια δεν θα σταματήσουν αν δεν μιλήσω. Οι φίλοι μου λένε ότι δείχνω ήρεμη. Είμαι υγιής. Για πολύ καιρό, δεν μπορούσα να το καταφέρω αυτό. Είχα ένα πρόγραμμα που δεν ήταν ρεαλιστικό και δεν μου επέτρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου.

H ηθοποιός αρνήθηκε ότι έκανε πλαστικές. “Ο κόσμος δεν είχε δει την υγιή μου πλευρά για αρκετό καιρό. Δεν με γνώρισε στα 40 μου. Ναι ίσως δείχνω διαφορετική, αλλά ποιος δε δείχνει διαφορετικός όταν μεγαλώνει”;

Read More

And More