Τρόμος στο Ρέθυμνο από τον άγνωστο που επιτίθεται σε γυναίκες

Πονοκέφαλο για τις τοπικές αστυνομικές αρχές αποτελεί ένας άνδρας, ο οποίος επιτίθεται σε νεαρά κορίτσια, στην πόλη του Ρεθύμνου. Μέχρι σήμερα έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία τουλάχιστον δέκα περιστατικά.
O δράστης επιτίθεται συνήθως μεταμεσονύχτιες ώρες είτε απειλώντας τις γυναίκες και ζητώντας τους χρήματα είτε αρπάζοντας βίαια τις τσάντες τους.
Από την περασμένη Άνοιξη, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας έχει καταγράψει τουλάχιστον δέκα περιστατικά ύστερα από καταγγελίες νεαρών κοριτσιών, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι φοιτήτριες, που με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο έχουν περιγράψει στην αστυνομική υπηρεσία τόσο τον τρόπο δράσης όσο και τα χαρακτηριστικά του δράστη.
Παρά τις επίμονες μεθόδους των ανδρών της Ασφαλείας να φτάσουν στα ίχνη του, να παγιδεύσουν τον νεαρό άνδρα και να τον συλλάβουν, μέχρι σήμερα δεν τα έχουν καταφέρει.
Σύμφωνα με τα Ρεθυμνιώτικα Νέα, το πρώτο περιστατικό καταγγέλθηκε από φοιτήτρια τον περασμένο Μάιο, ενώ τους μήνες που ακολούθησαν και μέχρι τον Οκτώβριο επαναλήφθηκε η δράση του άγνωστου τουλάχιστον άλλες επτά φορές.

Συνεχής ενημέρωση στο newsit

Read More

And More