“Δεν είμαι χαζή!” Ποιο γνωστό μοντέλο έκανε αυτή τη δήλωση;

Η 22χρονη Ρία Αντωνία μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα στο Μιλάνο, τη διεθνή καριέρα και αποκαλύπτει ότι την ενοχλεί όταν την χαρακτηρίζουν με την κλισέ ατάκα πολλών που θεωρούν τα μοντέλα “χαζά”.

“Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν γυναίκες με προσωπικότητα, αλλά και ηλίθιες, όπως επίσης μορφωμένες και ακαλλιέργητες…Α ν με ρωτάς αν με ενοχλεί που κάποιοι με έχουν αποκαλέσει “χαζή”… ναι, λοιπόν! Με στενοχωρεί, γιατί δεν είμαι, αλήθεια δεν είμαι. Ξέρω όμως, ότι κάποιες φορές δίνω αυτήν την εντύπωση, λόγω της μπεμπικίστικης συμπεριφοράς μου. Το παλεύω να το αλλάξω αυτό και θα τα καταφέρω”, είπε σε συνέντευξή της στο “People”.

Για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Ρία ανέφερε ότι θα μείνει στην Αθήνα για λίγες μέρες και θα φύγει για το Μιλάνο, όπου θα μεινει ως τον Οκτώβρη και έπειτα θα μετακομίσει στο Μαϊάμι. “Μου έγινε μια πρόταση από το Elite Management, την οποία δέχτηκα με χαρά, αφού πιστεύουν ότι η αμερικανική αγορά μου ταιριάζει”, δήλωσε.
Όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση και το αν βλέπει τον εαυτό της σαν “θεά”, το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε: “Ανάλογα με τη διάθεση και τη μέρα, μπορεί να με αποκαλέσω από “καλούλα” μέχρι “φακλάνα”!

Τέλος, η Ρία εξομολογήθηκε πως μέχρι στιγμής έχει ζήσει δυο μεγάλους έρωτες, αλλά δεν έχει φθάσει να σκεφτεί το γάμο, ούτε της έχει γίνει κάποια πρόταση.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More