Η πιο ντροπιαστική στιγμή για την Rihanna! Πέταξαν έξω από το Diamond Ball τον μεθυσμένο πατέρα της

Κι όμως ακόμα και η λαμπερή Rihanna έχει τις στενοχώριες της… Και πώς να μην της έχει όταν ο πατέρας της εμφανίζεται μεθυσμένος στο φιλανθρωπικό gala της και κάνει τόση φασαρία όση χρειάστηκε για να τον πετάξουν έξω!
Ναι, έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Ο Ronald Fenty που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού – η Rihanna τον βοήθησε να πάει σε μονάδα αποτοξίνωσης στο Μαλιμπού – έκαναν την τραγουδίστρια να νιώσει τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ζωής της.
Λίγο πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με την εντυπωσιακή (κόκκινη επίσης) τουαλέτα της, ο μπαμπάς της έκανε το θαύμα του. Ο Ronald έφθασε μεθυσμένος στην εκδήλωση, πόζαρε με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της RiRi Monica Braithwaite και μετά εξαφανίστηκε…

Και αν αναρωτιέσαι το γιατί… Το δημοσίευμα αποκάλυψε πως τον πέταξαν έξω οι άντρες ασφαλείας!
Ο ίδιος πάντως, σε δηλώσεις του λίγο πριν φύγει για Λος Άντζελες είπε: “Έβγαλα φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί και μετά ήρθαν και με πήραν οι άντρες της ασφάλειας. Τους είπα ότι δεν είχα δει ακόμη την κόρη μου και μου απάντησαν πως είναι ώρα να γυρίσω σπίτι”.

Η Rihanna, πάντως, προσπάθησε να κρύψει τη στεναχώρια της και πόζαρε χαμογελαστή στο red carpet μαζί με την μητέρα της και τον παππού της Lionel Braithwaite.

H Rihanna με τον παππού και την μαμά της!

Read More

And More