Έξαλλη η Rihanna με το νέο της ομοίωμα!

Τη μανία της Rihanna να αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι, χρώμα και κόμμωση στα μαλλιά της, λίγο πολύ την γνωρίζουμε όλοι. Άρα, όταν κάποιος καλλιτέχνης, πρόκειται να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης με τη σέξι τραγουδίστρια, θα πρέπει -τουλάχιστον- να έχει ενημερωθεί για την πιο πρόσφατη κομμωτική της επιλογή.

Φαίνεται όμως, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της μίας και μοναδικής Madame Tussauds! Μόλις χθες έγινε η αποκάλυψη του νέου κέρινου ομοιώματος του μουσείου που βρίσκεται στο Βερολίνο, κι αυτό δεν ήταν άλλο από της Rihanna.

Μόνο που η κέρινη Rihanna δεν μοιάζει και πολύ με εκείνη που βλέπουμε εδώ και κάποιους μήνες, αλλά… με την περσινή. Ο λόγος; Τα κόκκινα κοντά μαλλιά. Αυτή ήταν και η αφορμή που η γνωστή τραγουδίστρια έγινε έξαλλη όταν είδε το νέο της ομοίωμα.

Μάλλον η Tussauds δεν είχε προβλέψει ή δεν είχε ενημερωθεί καταλλήλως για την τελευταία αλλαγή της RiRi κι αυτό ήταν κάτι που εξόργησε τη δεύτερη μιας κι επιθυμούσε το νέο της ομοιώμα να τη θυμίζει, αφού τα υπόλοιπα είναι αρκετά παλαιότερα.

Και φέτος τα μαλλιά της -προς το παρόν- είναι αρκετά πιο σκούρα, μακριά και σγουρά! Έτσι, η Rihanna, που κάποτε φιλούσε ένα από τα ομοίωματά της, τώρα δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να δει το τελευταίο από αυτά.

Δες φωτογραφίες από το νέο της ομοίωμα και τα παλαιότερα:

Read More

And More