Η συγκλονιστική εμφάνιση της Rihanna κάνοντας shopping στο Λονδίνο!

Δεν είναι ένα συνηθισμένο outfit που θα φορούσε κάποιος σε ένα ταξίδι για ψώνια αλλά η Rihanna δεν είναι απλά οποιαδήποτε…

Η star έδειχνε τέλεια στη νυχτερινή-shopping εξόρμηση της στη boutique του Roberto Cavalli στο Λονδίνο την Παρασκευή το βράδυ.

Στην πραγματικότητα, φαινόταν σαν να ήταν ντυμένη για μια βραδυνή βόλτα και όχι για μια βόλτα για ψώνια με την ολόσωμη leopard-printed φόρμα που φορούσε, αφού άφηνε λίγα στη φαντασία με ένα τεράστιο άνοιγμα στην πλάτη και άλλο ένα κάτω από το στήθος που αποκάλυπτε το μεγάλο τατουάζ της.
Από μέσα φορούσε ένα σουτιέν από το ίδιο ύφασμα και συμπλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα sneakers και ένα ογκώδες κολιέ στο λαιμό.

Η 25χρονη Rihanna είχε τα μαλλιά της λυτά και wavy και περπατούσε γεμάτη αυτοπεποίθηση έξω από το ξενοδοχείο που έμενε στο Λονδίνο χαμογελώντας σε περαστικούς και φωτογράφους με την catsuit της να αναδεικνύει το λεπττό και γυμνασμένο σώμα της.

Η Rihanna βρήκε χρόνο για να σταματήσει και να συνομιλήσει με τους θαυμαστές της που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο, ικανοποιώντας έναν fan της με μια μεγάλη αγκαλιά, καθώς περνούσε από μπροστά του.

Στη συνέχεια, μπήκε σε ένα αυτοκίνητο που την περίμενε και οδηγήθηκε στο κατάστημα για μια ιδιωτική shopping συνεδρία , ενώ το κατάστημα ήταν κλεισμένο ειδικά γι ‘αυτήν.

Φαίνεται ότι αυτή ήταν η τελευταία βραδιά της στο Λονδίνο,αφού αναμένεται να επαναλάβει την παγκόσμια περιοδεία της ξεκινώντας απόψε από τη Lille της Γαλλίας.

Read More

And More