Rihanna: Στην Ελλάδα για φωτογράφηση ρούχων! Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Rihanna για να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση μετά τη συναυλία της στο Abu Dhabi στο πλαίσιο της φετινής περιοδείας της. Η σέξυ τραγουδίστρια από τα Barbados, όπως ενημερώθηκες χθες μέσα από το TLIFE, επέστρεψε στη χώρα μας εντυπωσιασμένη από τα μαγικά τοπία και τις φυσικές ομορφιές.
Ωστόσο, για μια ακόμη φορά η Rihanna συνδύασε δουλειά και διασκέδαση. Έτσι αφού απόλαυσε τη θέα από το ξενοδοχείο της και το χαλαρωτικό μπάνιο της, βγήκε για να φωτογραφηθεί με φόντο τα ελληνικά τοπία για τη νέα συλλογή ρούχων της.

Η συλλογή με τίτλο Rihanna for RiverIsland Winter 2013 collection, θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από τις 31 Οκτωβρίου και η σέξυ τραγουδίστρια έκανε το shooting με τους Gomillion & Leupold στη χώρα μας.
Στις φωτογραφίες από τα παρασκήνια που δημοσίευσε στο Instagram έβαλε το hashtag Greece και τα σχόλια των θαυμαστών της ήταν πολλά. Εκεί την βλέπουμε να ποζάρει με φλοράλ τοπ και παντελόνι στο λιμάνι, αλλά και να κάνει βόλτες στην πόλη ξυπόλητη, φορώντας ένα μακρύ βελούδινο φόρεμα.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της:

Read More

And More