Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.09.2012 | 18:26

Γυαλιά καρφιά τα έκανε η Rihanna!

Γυαλιά καρφιά τα έκανε η Rihanna!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το ότι αγαπάει το κλάμπινγκ είναι γνωστό. Το ότι θέλει όπου πηγαίνει να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες επίσης είναι γνωστό το ότι όμως ανεβαίνει στα τραπέζια και εξφενδονίζει μπουκάλια και ποτήρια φαίνεται κανείς να μην το ήξερε.

 Η ιστορία αφορά ποιά άλλη τη super star Rihanna που βρίσκεται στο Λονδίνο κι όπως πάντα κάνει όταν βρίσκεται εκεί, κανόνισε να πάει σε ένα γνωστό πριβέ κλάμπ της πόλης με τις φίλες της.Η Rihanna ντυμένη με μία σέξυ δερμάτινη φούστα και ψηλές από φίδι μπότες πήγε και μετά από λίγη ώρα οι υπεύθυνοι του μαγαζιού και ο άνθρωπος που βρίσκεται στην πόρτα προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun ανέβηκε επάνω στο τραπέζι, πετούσε μπουκάλια, ποτήρια με αποτέλεσμα να σπάσει το τραπέζι. Όταν μάλιστα πήγαν να την σταματήσουν φώναζε στις φίλες της δεν ξέρουν ποιά είμαι; Οι φίλες της έδειξαν φανερά ενοχλημένες από την παρέμβαση των ανθρώπων του μαγαζιού και φρόντισαν να τους ενημερώσουνε πως πρόκειται για τη Rihanna. "Είναι η Rihanna άφηστε την ήσυχη." Τέλος στο συμβάν έδωσε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού όπου κέρασε τη κοριτσοπαρέα με αρχηγό την ποπ σταρ ποτά. 

Η τραγουδίστρια πάντως κατά την έξοδο της δεν έδειξε πολύ χαρούμενη κι ευχαριστημένη από το μαγαζί. 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10