Ο Μ. Ζαμπίδης ξανά King Of the Ring! Δες φωτογραφίες!

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χθες βράδυ, στην φαντασμαγορική διοργάνωση “IRON CHALLENGE”, ο παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης αντιμετωπίσε τον Τούρκο Πρωταθλητή, Ali Gunyar και υπερασπίστηκε τον τίτλο ”King of the Ring”.

Σε μια σκληρή μεταξύ τους αναμέτρηση, ο “Iron Mike” κατάφερε να νικήσει με συνολική βαθμολογία 150-135. Μάλιστα, ο Έλληνας πρωταθλητής, που τώρα κατέχει συνολικά 145 τίτλους, επικράτησε εναντίον του Ali, με σκορ 50-45 και ομόφωνη απόφαση των τριών κριτών. Ύστερα από αγώνα πέντε γύρων των τριών λεπτών, διατήρησε τον τίλο ”King of the Ring” στη χώρα μας γι’ ακόμα μία φορά.

Όπως είχε δηλώσει κι ο ίδιος, λίγο πριν την αναμέτρηση ”Ο τίτλος θα παραμείνει στην Ελλάδα”… Έτσι κι έγινε! Σε αντίθεση ο Ali Gunyar, είχε πει χαρακτηριστικά, λίγο πριν τη μεγάλη μάχη: ”Δεν φοβάμαι κανέναν άλλο, παρά μόνο τον Αλλάχ!” Μάλλον, μετά από τη χθεσινή αναμέτρηση θα πρέπει να το σκεφτεί καλύτερα…

Ο Τούρκος, Ali Gunyar

Επιπλέον, ο “King of the Ring” δήλωσε ότι ήταν τεράστια η τιμή προς το πρόσωπο του και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, για το γεγονός ότι το άγχος, δεν του επέτρεψε να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Στη διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 αγώνες με αποκορύφωμα τον αγώνα και τη νίκη του Μιχάλη, που χάρισε και αφιέρωσε στους Έλληνες έναν ανεπανάληπτο αγώνα. Την απονομή έκανε ο Ολυμπιονίκης του ταε κβον ντο Μιχάλης Μουρούτσος.

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Ο Bo και η Χριστίνα S, εμψύχωσαν τους αθλητές…

Το ίδιο και η Νίκη Πόντε που τραγούδησε και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Και οι Vegas!

Πολλοί από τον χώρο της showbiz έσπευσαν να βρεθούν “κοντά” στον Μιχάλη Ζαμπίδη! Εδώ η Ντέσσυ Κουβελογιάννη με τον σύζυγό της Μπάμπη και την κόρη τους!

Ο Θέμος Αναστασιάδης με τον γιο του!

Δες στιγμιότυπα από τον μεγάλο αγώνα που μετέδωσε ο Αnt1.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης λίγο πριν ανέβει στο Ring!

Αφού νίκησε!

Kατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Τούρκο αθλητή!

Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More