Ο Ριζάι ξέσπασε στο δικαστήριο για την καταδίκη της αγαπημένης του!

Η μεγάλη δίκη του Αλκέτ Ριζάι και της αγαπημένης του Σούλας (Ασπασία Μυτρωπία) πραγματοποιήθηκε. Η Σούλα καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία ότι βοήθησε τον Αλβανό σύντροφό της να δραπετεύσει.

Ο Αλκέτ θεώρησε άδικη αυτή την απόφαση και σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με την Espresso, πέταξε στον εισαγγελέα της έδρας ένα χαρτί που κρατούσε και τσαλάκωνε κατά τη διάρκεια της δίκης ενώ δεν δίστασε να τον απειλήσει λέγοντας: ”Εσύ θα τα πεις με την Σέχτα Επαναστατών”.

Αμέσως ο δικηγόρος του, κύριος Σάκης Κεχαγιόγλου, θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας: ”Εκφράζω την πλήρη διαφωνία μου, δεν μπορώ να δικαιολογήσω τη συμπεριφορά του, μόνο να την ερμηνεύσω λόγω της φόρτισης. Ζητώ εκ μέρους του ειλικρινά συγνώμη τόσο από τον κύριο εισαγγελέα όσο και από το δικαστήριο”.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατέγραψε στα πρακτικά την απειλή του Ριζάι ενώ ο κύριος Γιάννης Αγελής, ενημέρωσε σχετικά με το γεγονός τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Ιωάννη Σακελάκο με την σημείωση ότι ίσως να πρέπει να ενημερωθεί και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Read More

And More