Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.03.2012 | 18:13

Ριζοσπάστης εναντίον Ρ. Αρβύλα: Η σάτιρα της "Αρβύλας" έβγαλε τη μπόχα της σαπίλας του συστήματος

Ριζοσπάστης εναντίον Ρ. Αρβύλα: Η σάτιρα της Αρβύλας έβγαλε τη μπόχα της σαπίλας του συστήματος
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Οι Ράδιο Αρβύλα σχολίασαν τη θέση του ΚΚΕ για το κίνημα της πατάτας και η εφημερίδα Ριζοσπάστης  φιλοξενεί σήμερα άρθρο εναντίον τους!

Συγκεκριμένα το άρθρο της εφημερίδας γράφει:

«Το λεγόμενο "κίνημα της πατάτας" έγινε αφορμή για να βγει στην επιφάνεια ο πιο ωμός αντικομμουνισμός από διάφορους "παρουσιαστές" - "διασκεδαστές" των ΜΜΕ. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση τέτοιας υστερίας, τη Δευτέρα το βράδυ η "σατιρική" εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" όπου ξέφυγαν από κάθε όριο ακόμη και της πιο καυστικής σάτιρας. Το μόνιμο μοτίβο τους ότι "κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει το ΚΚΕ, το καταδικάζει" ή η γελοιότητα ότι το ΚΚΕ ισχυρίζεται πως "έχει τα πνευματικά δικαιώματα των λαϊκών κινητοποιήσεων" ή ότι είναι αντίθετο να καταργηθούν οι μεσάζοντες. Μετά ακολούθησε και ένας λίβελος που ντύθηκε με βίντεο, όπου με πλάνα από συγκεντρώσεις του ΚΚΕ χάριν ...σάτιρας εμφανίζονται η "1η Πανελλήνια διαμαρτυρία για τη χαμηλή τιμή της πατάτας" ή πανό "Φτηνές πατάτες χωρίς να το πει το ΚΚΕ, όχι ευχαριστώ" ενώ ακολούθησαν και άλλα ...αστειάκια.

Οι του "Ράδιο Αρβύλα" δεν τόλμησαν να αναφερθούν στην άποψη του ΚΚΕ για το θέμα. Στα ζητήματα που βάζει στους εργαζόμενους και αγρότες και όλο το λαό, ότι τέτοιες κινήσεις όπως το "κίνημα της φτηνής πατάτας" έχουν περιορισμένο χαρακτήρα και δεν μπορούν να λύσουν συνολικά το διατροφικό πρόβλημα. Χλευασμός και λοιδορία του ΚΚΕ από τους "αρβύλες" στο όνομα της σάτιρας. Η "σάτιρα της αρβύλας" έβγαλε τη μπόχα της σαπίλας του συστήματος. Γιατί το ΚΚΕ δεν σπέρνει αυταπάτες στο λαό για τα προβλήματά του και τη λύση τους. Τον καλεί να οργανώσει τον αγώνα για αξιοπρεπή μισθό, για ζωή με δικαιώματα και απαιτήσεις και όχι χαμοζωή της ευκαιριακής "ανακούφισης" και της "φιλανθρωπίας". Εχθροί του λαού δεν είναι μόνο οι μεσάζοντες αλλά και τα μονοπώλια και είναι μονόδρομος η σύγκρουση και ρήξη, για να μπορούν οι παραγωγοί του κοινωνικού πλούτου να τον απολαμβάνουν χωρίς παράσιτα».
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Me, Myshelf and I με την Κορίνα Βρούσια! Τι καλλυντικά θα βρεις στο σπίτι μιας beauty addict που αγαπά τα ταξίδια;
THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ; Ο Δ. Γρηγοράκης και η ομάδα του απαντούν στις ερωτήσεις σου!
Χριστούγεννα ήρθαν πάλι: Κάνε ένα “δώρο” στο σπίτι σου με αυτά τα εκπληκτικά γιορτινά trends!
Top 10