Ρόδος: Ραγίζει καρδιές ο άνεργος πατέρας που πήγε να παραδώσει το παιδί του στην εφορία!

“Πάρτε το” είπε στους υπαλλήλους της εφορίας Ρόδου ο πατέρας. “Δεν μπορώ να το ζήσω”…

Μέσα στην απελπισία του, ο διαζευγμένος και άνεργος πατέρας πήγε στην εφορία Ρόδου να παραδώσει το 1,5 μωρό ττου. Ο 35χρονος άνδρας μόλις είχε διαπιστώσει ότι είχαν αφαιρεθεί από τον λογαριασμό του τα τελευταία του 300 ευρώ. Η κίνηση ήταν αυθόρμητη και συμβολική αλλά συγκίνησε όλο το νησί.

Όπως γράφει το rodiaki.gr Ο 35χρονος, έφθασε χθες το πρωί στα γραφεία της Δημόσιας Οικονομικής Εφορίας Ρόδου και αφού κατευθύνθηκε έχοντας στην αγκαλιά του ένα υπέροχο κατάξανθο αγγελούδι μόλις ενάμιση ετών το οποίο κοιμόταν στον ώμο του, ανέβηκε τα σκαλιά του πρώτου ορόφου της Δ.Ο.Υ Ρόδου και κατευθύνθηκε στο γραφείο του έφορου κ. Νίκου Καλογερόπουλου.

Ο 35χρονος, ξεκαθάρισε ότι με τα χρήματα αυτά, θα μπορούσε να περάσει για το επόμενο χρονικό διάστημα και να καλύψει τα βασικά έξοδά του για τον ίδιο και το παιδάκι του, καθώς έχει την επιμέλειά του. Με εξαιρετικά ήρεμο ύφος, ενημέρωσε τον Έφορο, ότι βρίσκεται σε πλήρη αδιέξοδο αφού είναι άνεργος εδώ και καιρό και σημείωσε ότι αν τα χρήματα δεν μπορέσουν γρήγορα και πάλι να περάσουν στην κατοχή του, τότε ήταν αποφασισμένος να φθάσει στο σημείο ακόμα και να αφήσει στην Εφορία το παιδί του σε μια καθαρά συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας,
Πηγή: rodiaki.gr

Read More

And More