Σ. Ρόκκος: Η κόντρα με τον Γ. Λιάγκα και οι δηλώσεις για τον Ν. Σφακιανάκη!

Πυρά κατά του Γιώργου Λιάγκα και το Νότη Σφακιανάκη εξαπέλυσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό “You” ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε ανοιχτά για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα και ανέφερε για τον Νότη Σφακιανάκη πως ξεπέρασε τα όρια.
Μιλώντας για τις δηλώσεις του Νότη για τη Χρυσή Αυγή αποκάλυψε: “Ο Νότης ξεπέρασε τα όρια και αποκάλυψε ποιος είναι! Ο Σφακιανάκης είναι για εμένα σαν να μην υπάρχει… Και αυτό που θέλω να πω μέσα από τη συνέντευξη είναι ότι χειρότερο πράγμα είναι η ημιμάθεια από την αμάθεια… Εάν θέλει να επιβάλει τη Δημοκρατία του Περικλή με το κλομπ… στο χωριό του! Γιατί μπορούμε και εμείς να του πούμε “να πάει να γαμ…”!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρίσει από το σχήμα ανέφερε: “Η Δέσποινα ανέβηκε στα μάτια μου είκοσι μέτρα όταν αποφάσισε να μην συνεργαστεί με αυτόν τον τύπο γιατί λέει μ…!”.

Για την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε: “Δεν τον βλέπω μπροστά μου, είναι αόρατος, άυλος… Είναι αχάριστος, μεγάλη αχαριστία αυτό που έκανε, δεν είχε δικαίωμα να το κάνει και να μην είμαι εγώ μπροστά. Αν δεν τον είχα βοηθήσει και δεν είχα πάει στις εκπομπές του τότε θα μπορούσε να είχε πει κάτι, γιατί θα είχε κάποιο παράπονο. Δεν είναι δικά του λόγια αυτά, είναι αλλουνού! Και αυτό είναι που με νευριάζει… Αυτό που έκανε ο Λιάγκας ήταν απόλυτα “κίτρινο” και αυτό που έκανε η Φαίη -δεν ξέρω αν ήταν προσποιητό- απόλυτα αρσενικό “παντελονάτο”. Και την εκτίμησα βαθιά όταν είπε στον άντρα της και στην Σάσα Σταμάτη “τα προσωπικά σας δεν θα τα βγάζετε στην εκπομπή”. Τους έδωσε γιατί ήξερε ποια είναι η αλήθεια”.
Διάβασε περισσότερα στο “You” που κυκλοφορεί!

Read More

And More