Αλίθια Ρομέρο: Και να γνώριζα δε σας έλεγα που κρύβεται ο Χριστόδουλος Ξηρός

Τρείς γυναίκες που ανήκουν στο περιβάλλον της οικογένειας Ξηρού, η φίλη του Χριστόδουλου, η αδερφή του και η Αλίθια Ρομέρο, σύζυγος του Σάββα Ξηρού κλήθηκαν στην ΓΑΔΑ.

Η φίλη του Χριστόδουλου Ξηρού, είναι μια νεα εκπαιδευτικός η οποία συνδέεται στενά μαζί του τους τελευταίους μήνες. Η αδερφή του πιθανολογείται ότι είναι από τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδαν το βράδυ της Κυριακής.

Η Αλίθια Ρομέρο, δήλωσε στους δημοσιογράφους μπαίνοντας στην ΓΑΔΑ ότι δεν ξέρει για ποιόν λόγο έχει κληθεί και όταν την ρώτησαν ξανά εδώ; εκείνη χαμογέλασε.

Βγαίνοντας από τη ΓΑΔΑ, η σύζυγος του Σάββα Ξηρού δήλωσε Με κάλεσαν για να δουν αν ξέρω κάτι για τον Χριστόδουλο και τόνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα σχετικό και πως δεν είχε συχνή επικοινωνία μαζί του. Η ίδια αγωνία για τον σύζυγό της αφού θέλει να τον βοηθήσει επειδή είναι ανήμπορος και δεν την αφήνουν αφού όπως δηλώνει με ρίχνουν σαν μπαλάκι από τον έναν στον άλλον… από την εισαγγελέα στον Κορυδαλλό, από τον Κορυδαλλό στη Λάρισα, από εκεί στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Το υπουργείο τώρα πρέπει να μας δώσει ένα έγγραφο, απάντηση γιατί αρνούνται προσωπικά και φωτογραφικά εμένα να βοηθήσω το Σάββα εφόσον είναι τυφλός, είναι ασθενής, έχει διακοπή ποινής για ένα μήνα, δηλαδη υποτίθεται ότι μπορεί η οικογένεια να είναι μαζί του και μας έχουν κόψει κάθε επαφή μαζί του. Ούτε τηλέφωνο δε τον αφήνουν να μας πάρει.

Διάβασε περισότερα στο NewsIt

Read More

And More