Σε κόντρα με την μητέρα του παιδιού του ο Cristiano Ronaldo!

Πιέσεις φαίνεται πως δέχεται ο Cristiano Ronaldo από την γυναίκα που κυοφόρησε το παιδί του, η οποία μετάνιωσε και θέλει να δει το μωρό.

Η ελκυστική Βρετανίδα φοιτήτρια, που έφερε στον κόσμο το μωρό του διάσημου ποδοσφαιριστή είχε πάρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να παραιτηθεί από οποιοδήποτε δικαίωμα στο μωρό, αλλά φαίνεται πως το μετάνιωσε και ζητά να δει το παιδί.
Ο 25χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου είχε ταράξει τα νερά το περσινό καλοκαίρι, όταν είχε ανακοινώσει πως είχε γίνει πατέρας και πως είχε πληρώσει 10 εκατομμύρια λίρες στη μητέρα, προκειμένου να του δώσει την πλήρη κηδεμονία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η κοπέλα τηλεφωνεί συνεχώς στον Ronaldo και του ζητά να του επιστρέψει τα χρήματα για να μπορεί να έχει πρόσβαση στο παιδί. Ωστόσο, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει αναφέρει ρητά πως δεν μπορεί να έχει καμία επικοινωνία με τον μικρό και πως δεν μπορεί να το συζητήσει με κανέναν, ούτε φίλο ούτε συγγενή.
Αυτός ο τελευταίος όρος την έχει οδηγήσει στην κατάθλιψη, δεν μπορεί να χαρεί την περιουσία της και μάλιστα παράτησε και το Πανεπιστήμιο. Από τη μεριά του, ο Cristiano φαίνεται διατεθειμένος να τηρήσει το συμβόλαιο και να κρατήσει τον μικρό.

Read More

And More