Ronaldo – Shayk: “Καυτά” φιλιά σε δημόσια εκδήλωση! Δες φωτογραφίες

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν το γνωστό ζευγάρι να περνά κρίση στη σχέση του, ωστόσο οι δυο τους εμφανίστηκαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε κοινή τους έξοδο. Ο λόγος για τον Christiano Ronaldo και την Irina Shayk που φωτογραφήθηκαν σε τρυφερά τετ – α- τετ.
Το πανέρμοφο μοντέλο και ο άσσος των γηπέδων έφτασαν μαζί σε λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε το περιοδικό “Maria Claire” στην γαλλική πρεσβεία της Μαδρίτης κι έκλεψαν τις εντυπώσεις.Η Irina έλαβε το βραβείο “Prix de la Moda” και ο αγαπημένος της την συνεχάρη με ένα τρυφερό φιλί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι τώρα βλέπαμε μόνο την Irina να ακολούθει τον αγαπήμενο της στο γήπεδο και να πανηγυρίζει μαζί του, άλλα στη βράβευση της ο Ronaldo φυσικά και δεν έλειψε απο κοντά της. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες το ζευγάρι είναι πολύ ερωτεύμενο κι ο Cristiano δεν παίρνει τα μάτια του απο την Irina. Σε αρκετά στιγμιότυπα, μάλιστα της μιλά στο αυτί της και την αγκαλιάζει τρυφερά.

Ακόμη, σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν τον επόμενο χρόνο, μετά το τέλος του Euro 2012. Το γνωστό ζευγάρι είχε εμφανιστεί μαζί στη βράβευση του Ronaldo στη Μαδρίτη και το μονόπετρο της Irina, στο αριστερό της χέρι, όπως ήταν φυσικό έκανε εντύπωση σε όλους.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

(πηγή φωτογραφιών: Splash)

Read More

And More