Δες πώς είναι σήμερα τα παιδιά του Ross και της Rachel από τα ”Φιλαράκια”!

Ήξερες ότι η Emma, η κόρης της Rachel και του Ross από τα “Φιλαράκια” ήταν δύο μωράκια; Τον ρόλο της μικρής ενσάρκωσαν οι δίδυμες Noelle και Cali Sheldon.

Σήμερα, οι δύο αδερφές είναι 12 χρονών και σίγουρα νιώθουν πολύ τυχερές που συμμετείχαν έστω κι έτσι στην πιο δημοφιλή σειρά των τελευταίων ετών.

Τι κάνουν σήμερα; Συνεχίζουν να ασχολούνται με το χώρο της υποκριτικής. Η Noelle συμμετείχε στην ταινία του 2006 Novel Romance και στο Maxwell το 2013, ενώ μαζί μ ετην αδερφλη της Cali έπαιξαν στο Agorable.

Σίγουρα στο μέλλον θα δούμε πολλά περισσότερα από εκείνες. Το ίδιο ισχύει και για τον μικρό Ben, το γιο του Ross από τον πρώτο του γάμο με την Carol που επίσης ενσάρκωσαν δίδυμα αδέρφια.

Πρόκειται για τους Dylan και Cole Sprouse που είναι σήμερα 22 ετών. Οι δυο τους παρουσιάσαν ένα show της Disney που τους έκανε κατά πολλές χιλιάδες δολάρια πλουσιότερους ανά επεισόδιο.

Ωστόσο, σήμερα έχουν διακόψει την ενασχόλησή τους με την υποκριτική και έχουν αφοσιωθεί στις σπουδές τους.

Και μιλώντας για παιδιά στη σειρά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τα τρίδυμα της Pheobe που γέννησε για τον αδερφό της, τον Frank Jr. Jr., τη Leslie και τον Chandler Buffay.

Την Leslie υποδύθηκε η Allisyn Ashley Arm η οποία σήμερα είναι 19 ετών.

Read More

And More