Ε. Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει πότε θα γίνει ο γάμος της και δηλώνει: “Ζω καλά με 1000 ευρώ”

Αν και το καλοκαίρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, οικογενειακοί λόγοι ανάγκασαν την Ευδοκία Ρουμελιώτη να αναβάλλει το γάμο της. Η ίδια μίλησε για αυτήν την αναβολή, τα επόμενα σχέδιά της, αλλά και τη “Ζωή της άλλης”.
“Ο γάμος μου αναβλήθηκε το καλοκαίρι εξαιτίας οικογενειακών θεμάτων. Λέμε να το κάνουμε κάποια στιγμή. Τώρα είμαι τρελαμένη και με το θέατρο… Θα γίνει με το νέο χρόνο”, ανέφερε χαρακτηροστικά σε συνέντευξή της στην “Πρωινή Μελέτη”.
Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως θέλει να κάνει θρησκευτικό γάμο: “Δεν θέλω να κάνω πολιτικό γάμο γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Θα φορέσω ένα πολύ απλό νυφικό και θα παντρευτώ. Είμαι πολύ καλά στη ζωή μου και αν είναι να έρθει ένα παιδί, καλώς να έρθει.”
Όσον αφορά την οικονομική συγκυρία που επικρατεί δήλωσε: “Αυτήν τη στιγμή ο μισθός μου είναι 1.000 ευρώ από το “Εθνικό Θέατρο” και μπορώ και ζω καλά με αυτά τα χρήματα. Και νιώθω καλά που είμαι σε αυτό το επάγγελμα και βγάζω χρήματα, ενώ άλλοι συνάδελφοθι δεν έχουν δουλειά”
Για τις εξελίξεις στη “Ζωή της άλλης” δήλωσε: “Θα δούμε ανατροπές. Η Ελπίδα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Παίρνει τη ζωή στα χέρια της και αντιμετωπίζει την Ξένια ως ίση προς ίσο… Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει επαφές με τους υπόλοιπους συντελεστές γιατί είναι πολύ δύσκολο στη δουλειά μας. Φιλικές σχέσεις δεν απέκτησα μέσα στο σίριαλ”.

Read More

And More