Σήμερα ο Σάκης κλείνει τα 39!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός καλλιτέχνης που έχει μαγέψει το ελληνικό κοινό γίνεται σήμερα 39!

Η περασμένη χρονιά ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες για τον Έλληνα τραγουδιστή που συνεχίζει να προκαλεί πανικό με κάθε του εμφάνιση. Ο Σάκης φαίνεται πως έχει βρει τη μαγική συνταγή και όλα είναι γι’ αυτόν ιδανικά. Ο ίδιος συνεχίζει τις εμφανίσεις του με την Άννα Βίσση στο “Αθηνών Αρένα”, βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσιάσης του X-Factor, έχει σχεδιάσει τα ρούχα της πρώτης του collection και συνεχίζει δυναμικά.
Παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο ίδιος παραμένει εξαιρετικός μπαμπάς και σύντροφός. Ο γνωστός τραγουδιστής που θα περάσει τα γενέθλιά του μαζί με την οικογένειά του και τους φίλους του, στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά, δεν χρειάζεται δώρο, αφού το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ήταν η γέννηση της κορούλας του Αναστασίας.
Ο Σάκης και η Κάτια ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους με την μικρή Αναστασία που έχει κλέψει τις καρδιές όλων και αποτελεί το επίκεντρο σε κάθε εκδήλωση της οικογένειας. Η μικρή Αναστασία θα βρίσκεται το βράδυ μαζί με την μαμά και τον μπαμπά της στο σπίτι τους, όπου ο γνωστός τραγουδιστής θα σβήσει τα κεράκια της τούρτας του.
Το TLIFE του εύχεται να τα εκατοστήσει!

Read More

And More