Σάκης – Κάτια: Συνεχίζουν τις διακοπές τους μαζί με την μικρή Αναστασία! Δες φωτογραφίες

Τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τις δυο γυναίκες της ζωής του συνεχίζει ο Σάκη Ρουβάς. Ο γνωστός τραγουδιστής, λίγο πριν ξεκινήσει τις προετοιμασίες του για τις εμφανίσεις του χειμώνα στο Αθηνών Αρένα προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την αγαπημένη του Κάτια και την μικρή Αναστασία.

Οι τρεις τους κάνουν τα μπανάκια τους είτε σε κοντινές παραλίες της Αττικής, είτε παίρνουν το σκάφος και φεύγουν για τα ελληνικά νησιά. Πριν λίγες μέρες ο Σάκης και η Κάτια ξεκίνησαν με το σκάφος τους “Αστεροέσσα” για τις Σποράδες και έριξαν άγκυρα στη Σκιάθο.

Ο φωτογράφικός φακός του “HELLO!” τους απαθανάτισε την ώρα που έκαναν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Η Κάτια, που σε λίγους μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα, φορούσε μια γαλάζια τουνίκ και μαζί με την πριγκίπισσά της κατευθύνθηκαν στα τουριστικά μαγαζιά, όπου αγόρασαν αντιηλιακά και καπέλα για τον ήλιο.
Λίγο αργόταρα, οι τρεις τους έκαναν τις βουτιές τους στις παραλίες Μάραθα, Κουκουναριές,Τσουγκριά, Άρκος και Κεχριά και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο Σάκης άλλωστε αγαπά πολύ τις καλοκαιρινές εξορμήσεις με το σκάφος του. Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τον απαθανάτισε και την περασμένη Παρασκευή στη Ραφήνα, όπου ετοιμαζόταν για μια ακόμη βόλτα.
Δες φωτογραφίες από τις διακοπές του γνωστού ζευγαριού:

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” και το “HELLO!” που κυκλοφορούν!

Read More

And More