Η εξομολόγηση του Σ. Ρουβά στον Θέμο: “Η Κάτια με βασάνισε πολύ στην αρχή!”

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, τον πρώτο του έρωτα, τις ερωτικές απογοητεύσεις, τα παιδιά του και την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη, μίλησε ο Σάκης Ρουβάς στην τελευταία εκπομπή του Θέμου.
Ο γνωστός ερμηνευτής ξεδίπλωσε τις αναμνήσεις τις παιδικής του ηλικίας και μίλησε στο “ΟΛΑ” για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί και τις δύσκολες ώρες που είχε περάσει με τη συναυλία που είχε δώσει στην “πράσινη γραμμή” της Κύπρου.
“Πήρα πολύ αγάπη από το σπίτι μου. Αυτό συνοδεύτηκε και από πολλά άλλα προβλήματα. Διαβίωσης μέχρι προσωπικά, ενδοοικογενειακά, όπως όλα τα σπίτια έτσι; Ό,τι συνέβη στη ζωή μου, ακόμα και για τα κακά, οδήγησε στο να γίνω αυτό που είμαι τώρα. Υπήρξαν πάρα πολύ κακές ημέρες. Μέρες που δεν υπήρχε θέρμανση, δεν υπήρχε όσο φαγητό χρειαζόταν. Υπήρξε περίοδος που έλειπαν τα βασικά. Όταν έχεις ποντίκια και τρέχουν όλη μέρα μέσα στο σπίτι, καταλαβαίνεις ότι είναι άσχημη η κατάσταση. Με ενοχλούσε μόνο όταν κρύωνα και όταν πείναγα. Υπήρξαν μέρες που πείναγα. Δεν ήταν αυτό το καθημερινό, αλλά υπήρξαν…”, εξομολογήθηκε ο Σάκης Ρουβάς.

Για τον πρώτο του έρωτα και τις απορρίψεις που είχε δεχτεί, ο γνωστός ερμηνευτής ανέφερε πως μικρός νόμιζε πως δεν ήταν ωραίος: “Στο Γυμνάσιο νόμιζα ότι ήμουν κοντός, ότι δεν έχω ωραία μαλλιά, και θυμάμαι ότι συνέχεια άκουσα πως είμαι γλυκό παιδί και έχω ωραίο χαμόγελο”, ενώ δήλωσε πως η μεγάλη πρώτη του καψούρα ήταν στο Γυμνάσιο. “Πολύ κλάμα και καψούρα στο Γυμνάσιο. Ήταν ο πρώτος μου εφηβικός έρωτας. Ήμουν πολύ συναισθηματικός, και το έλεγα και το πίστευα αυτό που αισθανόμουν με όλη μου την ψυχή. Αλλά εκείνη δεν το καταλάβαινε!”, δήλωσε.
Μιλώντας για την σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης αποκάλυψε: “Η Κάτια με βασάνισε μέχρι να τη ρίξω! Είναι πολύ μεγάλη ιστορία με την Κάτια. Δεν ήταν εύκολο να την προσεγγίσω! Με βασάνισε!” και πρόσθεσε αναφερόμενος στο περιβόητο διαφημιστικό που τους έφερε κοντά: “Και μετά με πλάκωσε και στα χαστούκια αν θυμάσαι!”
Για τα παιδιά του ανέφερε: “Η καθημερινότητα μας άλλαξε. Το πρόβλημα με την Κάτια είναι ότι δεν αφήνει τα παιδιά να τα πλησιάσει κανένας άλλος εκτός από μένα. Γι΄αυτό δεν μας βλέπετε πολύ συχνά έξω! Επειδή δεν έχουμε αρκετό χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα”.
Τέλος, μίλησε και για την συναυλία που τον στιγμάτισε στην “πράσινη γραμμή” στην Κύπρο…
“Με είπαν προδότη και με πείραξε. Μπορεί η ημερομηνία να μην ήταν σύμπτωση, μπορεί όντως να ήταν στημένο… Έφυγα για 6 μήνες, πήγα στην Αμερική. Τότε έκανα κάτι πολύ σωστό κατά τη γνώμη μου. Στις συναυλίες τρώγαμε αυγά, πέτρες, ντομάτες, από ανθρώπους που μαζευόντουσαν απ’ έξω. Μέσα, όμως, ο κόσμος τραγουδούσε”.

Read More

And More