Σάκης Ρουβάς: Η ξαφνική αδιαθεσία του μικρού Αλέξανδρου και η επίσκεψη στο γιατρό

Ανήσυχη ήταν χθες η οικογένεια του Σάκη Ρουβά για την υγεία του μικρού Αλέξανδρου. Ο Ρουβάς Junior φαίνεται πως κρύωσε και ο μπαμπάς του τον πήγε για εξετάσεις στην παιδιατρική μονάδα γνωστού μαιευτηρίου στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, μπαμπάς και γιος βρέθηκαν στη γνωστή ιδιωτική κλινική, ώστε να δει ο παιδίατρος τον μικρό Αλέξανδρο. Ο γιος του Σάκη κρύωσε και δεν ήταν πολύ καλά με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του να τον πάει αμέσως στην παιδιατρική μονάδα για εξετάσεις.
Ο γνωστός ερμηνευτής, άλλωστε, που είναι πολύ προστατευτικός με τα τρία του αγγελούδια, λαχτάρησε με την αδιαθεσία του μικρού και θέλησε να πάρει και τη γνώμη των ειδικών για την πορεία της υγείας του. Ευτυχώς, ο μικρός του πρίγκιπας δεν είχε κάτι σοβαρό, ούτε υπήρχε κίνδυνος να κολλήσει κάποια ασθένεια το νεογέννητο μωρό του ζευγαριού, με αποτέλεσμα να μην γίνει εισαγωγή στην κλινική και να γυρίσουν και οι δυο στο σπίτι.
Κατά την επίσκεψή τους στο γιατρό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, ο Σάκης ήταν πολύ χαλαρός και ήρεμος και ιδιαίτερα ομιλητικός με το προσωπικό, κάνοντας και τον γιο του να νιώσει άνετα και να μην φοβηθεί το γιατρό.
Εμείς να ευχηθούμε στον μικρούλη περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More