Σ. Ρουβάς: Το ταξίδι στην Κύπρο και το τραγούδι που αφιερώνει στα παιδιά!

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες ο Σάκης Ρουβάς για να δώσει το παρών σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση. Ο τραγουδιστής φρόντισε να μας ενημερώσει για την επίσκεψή του στο νησί της Αφροδίτης μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.


Ποιος είναι όμως ο λόγος του ταξιδιού του; Ο Σάκης είναι ο πρώτος επίσημος εθελοντής και πρεσβευτής της εκστρατείας ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ταξίδεψε μέχρι το νησί για να είναι στη συνέντευξη τύπου όπου παρουσιάστηκε το νέο της ολοκληρωμένο διετές πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ – ΚΡΙΣΤΗΣ.

Η εκστρατεία εθελοντισμού και προσφοράς ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ περιλαμβάνει δράσεις και έργα που στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής των παιδιών στην Κύπρο.

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης έχει έμπρακτα αποδείξει την αγάπη του για τα παιδιά και το κάνει για ακόμη μία φορά! Θα ενισχύσει την προσπάθεια προσέλκυσης εθελοντών με δική του παρουσία και με το τραγούδι “Γινόμαστε καλύτεροι” σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους που φτιάχτηκε ειδικά για να προωθήσει τη συμμετοχή και ακούστηκε για πρώτη φορά σήμερα στη συνέντευξη.

Στον πυρήνα του προγράμματος είναι η ανάγκη των παιδιών για βελτίωση στις συνθήκες φροντίδας, διατροφής, απασχόλησης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας. Ο Σάκης, ως πρεσβευτής της εκστρατείας, αφιερώνει το “Γινόμαστε Καλύτεροι”, ένα νέο, ξεχωριστό τραγούδι στην εκστρατεία “Συμμετοχή” για τα παιδιά στην Κύπρο.

Μπορείς να πάρεις μία γεύση από το teaser που κοινοποίησε ο Σάκης μέσ από το twitter του ενώ σύντομα αναμένται να κυκλοφορήσει και ολόκληρο το κομμάτι!

Read More

And More