Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας!

Από τις καλοκαιρινές διακοπές τους επέστρεψαν ξεκούραστοι και ανανεωμένοι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το γνωστό ζευγάρι, μετά τις βουτιές τους και τις στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά τους, επέστρεψαν στην πρωτεύουσα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας να κάνουν τις τελευταίες καλοκαιρινές αγορές τους, πριν μπει το φθινόπωρο και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κατάστημα και διάλεξε παιδικά ρούχα, ενώ τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα και πολλοί ήταν αυτοί που τους πλησίασαν για να τους μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Με casual εμφάνιση και χαμογελαστοί, οι δυο τους αφού τελείωσαν με τα ψώνια κάθισαν για φαγητό σε γνωστό στέκι της περιοχής.

Αξίζει, να αναφέρουμε ότι το φετινό καλοκαίρι επισκέφτηκαν πολλούς ελληνικούς προορισμούς και λόγω των συναυλιών του γνωστού ερμηνευτή σε όλη την Ελλάδα. Ενώ, ο Σάκης αυτές τις μέρες ετοιμάζεται για τη μεγάλη συναυλία του “The Ace of Hearts Tour” στη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More