Σάκης Ρουβας: Αυτό είναι το άθλημα της ζωής του! Βίντεο

Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής για τον Σάκη Ρουβά. Δεν σταματά να προπονείται σε συστηματική βάση και ειδικά όταν πρόκειται να ξεκινήσει κάποιο μεγάλο project.

Θέλει η φυσική του κατάσταση να είναι άριστη και γι’ αυτό δεν είναι και λίγες οι φορές που τον έχουμε δει πριν από συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις ή τις συμμετοχές του στον κινηματογράφο να ακολουθεί πιο εντατικό πρόγραμμα προπόνησης.


Η αγάπη για τη γυμναστική είναι από τις αξίες που θέλει να την περάσει και στην οικογένειά του ειδικά στα τρία του παιδιά, Αναστασία, Αλέξανδρο και Αριάδνη. Σίγουρα πάντως τα έχει καταφέρει με την σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη με την οποία τον είδαμε πρόσφατα να κάνει ποδήλατο κοντά στο σπίτι τους.


Πριν από αυτό, τον είδαμε να επιδίδεται σε ένα ακόμη άθλημα, το golf. Συμμετείχε μάλιστα στο 10 Διεθνές Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino.


Από τη λίστα με τα αγαπημένα του σπορ δεν θα μπορούσε να λείπει το ποδόσφαιρο αλλά και το brazilian jiu jitsu. Ήταν ένας από τους τρόπους άσκησης (μαζί με το cross fit) που είχε διαλέξει λίγο πριν ξεκινήσει το The Ace of Hearts Tour.


Ωστόσο, από το όλα αυτά με τα οποία έχει καταπιαστεί στην πορεία του ένα παραμένει η μεγάλη του αγάπη και δεν είναι άλλο από την ενόργανη γυμναστική. Παλαιότερα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο από την παιδική του ηλικία θέλοντας να δώσει κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τη γυμναστική.


Σήμερα, με το παρακάτω βίντεο, μας απέδειξε ότι συνεχίζει να αποτελεί κομμάτι της προπόνησής του και μάλιστα να έχει εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις σε αυτό! Απλά, δες το βίντεο!

Read More

And More