Ο Σάκης Ρουβάς… γυμνός στην επίσημη αφίσα του Ηρακλή!

Λίγες μόλις ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα της παράστασης “Ηρακλής, οι 12 άθλοι”. Ο Σάκης Ρουβάς που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του μυθικού ήρωα δηλώνει ενθουσιασμένος και τους τελευταίους μήνες δουλεύει εντατικά για είναι όλα άψογα.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ παρουσίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram και την επίσημη αφίσα της παράστασης που θα ανέβει στο Pantheon Theater από τις 12/12. Πρόκειται για ένα σκίτσο που δείχνει τον Σάκη γυμνό ως Ηρακλή που σκοτώνει το λιοντάρι της Νεμέας.


Στην ελληνική μυθολογία, ο λέων της Νεμέας ήταν ένα λιοντάρι που ζούσε στην περιοχή της Νεμέας και σκόρπιζε το φόβο. Ο Σάκης άραγε νιώθει ”φόβο” για το νέο του θεατρικό βήμα;

src=/files/Image/NEWS/2014/NOEMBRIOS/30-11/sakis.jpg

“Ο ‘Ηρακλής’ είναι μια μεγάλη πρόκληση, γιατί είναι ένα απαιτητικό θέαμα για όλους, μια μεγάλη θεατρική παραγωγή και ένα είδος που δεν έχω ξαναδοκιμάσει”, δηλώνει στην Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη. “

Το θέμα του μιλάει σε όλους μας και, ενώ πρόκειται για έναν αρχαίο ελληνικό μύθο, έχει και σύγχρονες αναφορές και μας εμπνέει με τα μηνύματά του”, συμπληρώνει ο Σάκης. “Τέτοιοι ήρωες και μύθοι διατηρήθηκαν ανά τους αιώνες γιατί ο άνθρωπος θέλει και πρέπει να πιστεύει ότι μπορεί στο τέλος να πετύχει τα πάντα, ακόμα και τον πιο δύσκολο άθλο!”.

Read More

And More