Η συγκινητική στιγμή στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά! Φωτογραφίες

Καταχειροκροτήθηκε ο Σάκης Ρουβάς στην πρεμιέρα της παράστασης “Ηρακλής, οι 12 άθλοι”. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ενσάρκωσε τον μυθικό ήρωα σε ένα έργο που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια με με δώδεκα εντυπωσιακά σκηνικά υψηλής αισθητικής να οπτικοποιούν κινηματογραφικά τους 12 άθλους του Ηρακλή.

Στο τέλος της παράστασης ο Σάκης και ο πολυμελής θίασος απέσπασε το ενθουσιώδες χειροκρότημα από το κοινό που κατέκλυσε το Pantheon Theater. Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ήταν όταν ένα μικρό κορίτσι ανέβηκε στη σκηνή για να προσφέρει ανθοδέσμη στον “Ηρακλή”.

Πρόκειται για τη μικρή Ξένια, ένα από τα παιδιά του Συλλόγου Ελπίδα. Ο Σάκης είναι Αγγελιοφόρος της Ελπίδας και έχει πολύ στενή σχέση με τα παιδιά και η αγάπη και η φροντίδα που τους δείχνει βρίσκει ανταπόκριση.

Στη συνέχεια ο κορυφαίος Έλληνας σταρ την ευχαρίστησε και ερμήνευσε ένα από τα τραγούδια της παράστασης αφιερώνοντάς το και στην μικρή Ξένια, ενώ πρόσφερε την ανθοδέσμη στη Ρούλα Πατεράκη.

Η σπουδαία ηθοποιός υποδύεται τον Ευρυσθέα, τον βασιλιά της Τίρυνθας που “παρήγγειλε” στον Ηρακλή τους 12 άθλους. Την Αθηνά υποδύεται η Ναταλία Δραγούμη, την Ήρα η Αγορίτσα Οικονόμου και την Αρετή η Ελένη Ρουσσινού.

Το αρχικό κείμενο έγραψε ο ποιητής Στρατής Πασχάλης ενώ ο καθηγητής Γιάννης Λιγνάδης έκανε τη δραματουργική επεξεργασία. Η σκηνοθεσία είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ο οποίος επιμελείται τα σκηνικά και τα κοστούμια. Τη σύνθεση των τραγουδιών υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, τους στίχους η Νίκη Παπαθεοχάρη, την ηχητική σύνθεση ο Γιώργος Πούλιος και τις χορογραφίες υπογράφει η Chali Jennings.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Καταχειροκροτήθηκε ο Σάκης Ρουβάς στην πρεμιέρα του ”Ηρακλή”! Δες ποιοι διάσημοι πήγαν

Κάτια Ζυγούλη: Ποζάρει με τον “Ηρακλή” της στο καμαρίνι του

Read More

And More