Σάκης Ρουβάς: Ποζάρει αγκαλιά με τον μικρό “Ηρακλή”!

Η αγάπη του Σάκη Ρουβά για τα παιδιά είναι γνωστή. Δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι είναι πατέρας τριών παιδιών αφού πάντα ήταν στο πλευρό όλων των παιδιών που έχουν ανάγκη. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι Αγγελιοφόρος της Ελπίδας. Αυτή η αγάπη λοιπόν που τους δείχνει έχει μεγάλη ανταπόκριση και του την ανταποδίδουν.

Ειδικά τώρα, που τον απολαμβάνουν μέσα από την παράσταση “Ηρακλής, οι 12 άθλοι” η οποία απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ενσαρκώνει τον αγαπημένο μυθικό ήρωα.


Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του μικρού Σπύρου. Ο μικρός θαυμαστής του Σάκη έχει βρεθεί στο Pantheon Theater ήδη δύο φορές για να παρακολουθήσει το έργο αλλά παρόλα αυτά ζήτησε από τους γονείς του να τον ξαναπάνε. Αυτή τη φορά, τον έντυσαν ως μικρό Ηρακλή!

Στο τέλος της παράστασης ο Σπύρος βρέθηκε στο καμαρίνι του Σάκη και μάλιστα έβγαλε μαζί του φωτογραφία και η χαρά του δεν περιγράφεται! Τη φωτογραφία ανέβασε στη συνέχεια ο κορυφαίος Έλληνας σταρ στον λογαριασμό του στο instagram σημειώνοντας: “Ο πραγματικός Ηρακλής κι εγώ”.


Το θεατρικό υπερθέαμα “Ηρακλής, Οι 12 Άθλοι” συνεχίζεται για το δεύτερο κύκλο στο Pantheon Theater μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει και πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών, κατακλύζει κάθε παράσταση εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια!

Read More

And More