Σ. Ρουβάς: “Δεν ξέρω αν η Κάτια θα έρθει στην πρεμιέρα ή θα μείνει με το μωρό!”

Για το ανατρεπτικό και άκρως ανανεωμένο πρόγραμμα που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στο “Αθηνών Αρένα” μίλησαν ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και οι Onirama. Το νέο σχήμα του χειμώνα έρχεται δυναμικά, αλλάζοντας το τοπίο στη νυχτερινή ζωή.
“Έχουμε ετοιμάσει ένα νέο δυνατό πρόγραμμα. Έχει γίνει μεγάλη ανακαίνηση στη σκηνή”, δήλωσε χαρακτηριαστικά ο Σάκης Ρουβάς.
Ο γνωστός τραγουδιστής δεν παρέλειψε, μάλιστα, να μιλήσει και για το ευτυχές γεγονός που είχε αυτές τις μέρες στη ζωή του με την έλευση το γιου του. “Νομίζω ότι αυτά που βλέπει είναι σημάδια αϋπνίας. Ο γιος τρώει συνέχεια. Οι ημέρες είναι δύσκολες επειδή έχει αλλάξει λίγο το πρόγραμμά μας, αλλά δεν μας πειράζει καθόλου”.
Στην ερώτηση αν η Κάτια θα πάει στην πρεμιέρα δήλωσε: “Η Κάτια είναι σε θέση να έρθει στην πρεμιέρα. Δεν ξέρω όμως αν θα προτιμήσει να έρεθι ή θα μείνει στο σπίτι με το μωρό”, εξομολογήθηκε.
Για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τις εκπλήξεις στη σκηνή μίλησε και ο Θοπδωρίς Μαραντίνης: “Υπάρχει ωραία ροή και θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και καλά τραγούδια. Η σκηνή θα είναι πολύ εντυπωσιακή και ο κόσμος θα είναι γυρω μας”.
Τέλος, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως η συνεργασία με Ρουβά και Onirama ήταν ένα όνειρο για εκείνη. “Και ο Σάκης και τα παιδιά ξέρουν ότι είμαι πολύ χαρούμενη και θα δείτε ένα ξεχωριστό show”.

Stay tuned για να δεις σε λίγο φωτογραφίες από τη συνέντευξη Τύπου στο “Αθηνών Αρένα”

Read More

And More