O Σ. Ρουβάς πρωταγωνιστής στη διεθνών προδιαγραφών επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια των Lay’s! Ακαταμάχητο υλικό με βίντεο και φωτογραφίες!

Ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα διαφημιστική ταινία των Lay’s. Ο πιο ακαταμάχητος Έλληνας με νέο look, και πιο σέξι από ποτέ δίνει το μοναδικό του στίγμα στη νέα διεθνή καμπάνια των Lay’s που γυρίστηκε στην χώρα μας με Έλληνες συντελεστές και συνεργείο και μας εκπλήσσει για άλλη μία φορά ευχάριστα.

Ο Σάκης συνδέει το όνομα του με το παγκόσμιο αγαπημένο brand και το αποτέλεσμα είναι ακαταμάχητο! Το χιουμοριστικό και πρωτότυπο σποτ σκηνοθέτησαν οι White Room, σταθεροί συνεργάτες του Σάκη Ρουβά.

Τα ιδιαίτερα απαιτητικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Αμαρουσίου σε διάστημα δύο ημερών και παρά τις παγωμένες θερμοκρασίες, ο Σάκης ως άψογος επαγγελματίας έλαμπε σε όλα τα πλάνα με ένα t shirt! Η νέα ταινία είναι ήδη στον αέρα και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η θετική ενέργεια και το κωμικό ταλέντο του πιο αγαπημένου καλλιτέχνη δημιούργησαν εξαρχής ένα ευχάριστο και πολύ ζεστό κλίμα, βοηθώντας όλους τους συντελεστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πετύχουν ένα αποτέλεσμα υψηλών, διεθνών προδιαγραφών.

Μαθαίνουμε ότι ο Σάκης επιφυλάσσει και νέες ανατροπές! Ανυπομονούμε…Μέχρι τότε πάρε μία γεύση από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του σποτ!

Κι επειδή δεν τον χορταίνεις, σου έχουμε και βίντεο!

Read More

And More