#FollowSakis και δες προσωπικές στιγμές του κατά την διάρκεια του The ace of hearts tour!

Το διαδικτυακό κανάλι του ΑΝΤ1 κρύβει έναν ακόμη άσο στο μανίκι του. Τον κορυφαίο Έλληνα star, Σάκη Ρουβά! Ετοίμασε το πρώτο digital μουσικό ντοκιμαντέρ με τις προσωπικές, behind the scenes στιγμές του στο μουσικό του ταξίδι με το φαντασμαγορικό The Ace of Hearts Tour.


Στιγμές από την Ξάνθη

Για πρώτη φορά, μία ειδική ομάδα και ένα κινηματογραφικό συνεργείο ακολουθούν βήμα βήμα τον Σάκη σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας του χαρίζοντάς μας μοναδικά backstage videos.

Το ταξίδι ξεκίνησε με πρώτο σταθμό την Καλαμάτα, την Παρασκευή 11 Ιουλίου και στη συνέχεια ακολουθούν το Ηράκλειο Κρήτης, η πόλη της Πάτρας και η Κύπρος στις 8 Αυγούστου. Το φαντασμαγορικό The Ace Of Hearts Tour θα ολοκληρωθεί με μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, στα τέλη Σεπτέμβρη.


Στιγμές από την Θεσσαλονίκη

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν να είσαι δίπλα στον Σάκη Ρουβά, να ταξιδεύεις μαζί του, να κάνεις βόλτες στο ξενοδοχείο που μένει; Να μάθεις πώς φτιάχνει τα μαλλιά του, τι τρώει όταν σηκώνεται το πρωί, πόση ώρα κάνει πρόβα, πώς μιλάει στο τηλέφωνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα;


Στιγμές από την Λάρισα

Η ομάδα του netwix λέει #FollowSakis και γίνεται η σκιά του Σάκη Ρουβά δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να “κρυφοκοιτάξει” για πρώτη φορά κάθε του ανθρώπινη στιγμή!

Read More

And More