Λ. Σακκά: “Η απιστία δεν είναι το τέλος του κόσμου!”

Για την απιστία, το έρωτα, αλλά και την νέα σειρά του Mega “Κούκλες”, μίλησε η Λίνα Σακκά σε συνέντευξή της. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως θα μπορούσε να συγχωρήσει την απιστία και αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να είναι φτυσιολογικό να απατά ο ένας σύντροφος τον άλλον.

“Δεν θεωρώ ότι η απιστία είναι το τέλος του κόσμου. Εξαρτάται και από το πότε συμβαίνει. Αν συμβεί σε ένα γάμο που μετράει χρόνια, μπορεί να είναι και φυσιολογικό. Αν όμως συμβεί στην αρχή της σχέσης, σου καταστρέφει το όνειρο”, είπε χαρακτηριστικά στο “People” και πρόσθεσε: “Είμαι της άποψης ότι αν γίνει καλύτερα να μην το πεις στον άλλον. Να το κρατήσεις για εσένα. Θεωρώ λάθος όσους λένε ότι θέλουν να είναι ειλικρινείς και το αποκαλύπτουν στο σύντροφό τους. Αν έρθεις και μου το πεις, με κάποιον τρόπο θέλεις να με πληγώσεις”.
Μιλώντας για την υποκριτική και την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, η ίδια ανέφερε το εξής: “Εγώ ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά όχι για να γίνεω διάσημη, αλλά για να εκφράσω τα συναισθήματά μου και να υποδύομαι άλλους χαρακτήρες. Το έκανα για να κρύβομαι μέσα στα παραμύθια”.
Τέλος, μιλώντας για το ενδεχόμενο της μητρότητας, η Λίνα απάντησε ως εξής: “Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει καμπανάκι που έτσι ξαφνικά χτυπάει από μόνο του. Χρειάζονται δυο για να γεννηθεί η επιθυμία να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

Read More

And More