Ανθή Σαλαγκούδη: Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην μιλά ανοιχτά για αυτήν τη σχέση, οι κοινές εμφανίσεις της Ανθής Σαλαγκούδη με τον θεατράρχη Φάνη Κιρκινέζο, όλο και πληθαίνουν, δείχνοντας πως ένα δυνατό ειδύλλιο εξελίσσεται ανάμεσά τους.
Ποιος είναι όμως ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης δημοσιογράφου;
Σύμφωνα με το Thema People, ο Φάνης Κιρκινέζος είναι ένας από τους πιο γνωστούς πια επιχειρηματίες στους θεατρικούς κύκλους και έχει κατορθώσει να πάρει τον τίτλο του θεατράρχη σε ηλικία, μόλις 30 χρόνων. Άνθρωπος με πείσμα, υπομονή και όραμα, κατάφερε από τα φοιτητικά του χρόνια να συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και να τους πάει στη Μυτιλήνη, όπου σπούδαζε για να τραγουδήσουν, ενώ αργότερα ανέλαβε να ξαναδώσει ζωή στο θέατρο “Ακροπόλ”.

Σε χρόνο ρεκόρ με ένα πολυετές συμβόλαιο, που του επιτρέπει την ενοικίαση και πλήρη ανακαίνιση του, αλλάζει από τα καθίσματα μέχρι τις τουαλέτες του θεάτρου, ξοδεύοντας πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.
Εκτός από το θέατρο “Ακροπόλ” και τις μεγάλες συνεργασίες σε αυτό, παρά την κρίση εκείνος επεκτείνεται παίρνοντας και το θέατρο “Βασιλάκου”.
Όσο για τα προσωπικά του, αν και είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως κάτι έτρεχε με γνωστές ηθοποιούς που συνεργάζεται, ανάμεσα στις οποίες και η Δήμητρα Ματσούκα, εκείνος κρατά χαμηλό προφίλ και ακόμη και τώρα που το ειδύλλιο με την Ανθή Σαλαγκούδη είναι εμφανές, εκείνος προσπαθεί να κρατά τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στα μέσα του Απριλίου, οι δυο τους έκαναν επίσημη κοινή εμφάνιση στην πρεμιέρα του Θεάτρου Οδού Κυκλάδων και την παράσταση “To Τάβλι”, ενώ στις αρχές του χρόνου, τους είδαμε μαζί και στο θέατρο Βασιλάκου.

Read More

And More