Τ. Σαμαράς: “Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στα 19 μου, την Λίτσα”!

Για τον πρώτο του έρωτα, τα παιδικά του χρόνια, τη συμμετοχή στο “Dancing with the stars” και την αγάπη του κόσμου μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο γνωστός κομμωτής που έχει κερδίσει το κοινό από το πρώτο live του show του Ant1, μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και αποκάλυψε πόσο χαρούμενος είναι. “Δεν περίμενα να έχω τόση μεγάλη αγάπη και απήχηση από τον κόσμο. Τους ευχαριστώ και πάλι. Δε νιώθω ότι είμαι σταρ, σε καμία περίπτωση. Κάνω είκοσι χρόνια το επάγγελμα του κομμωτή και δεν το αλλάζω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με κρατάει μέσα γιατί είμαι απλός. Όταν με βλέπει ο κόσμος στο δρόμο μου φωνάζει: Χορευταρά μου!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τον πρώτο του έρωτα, ο ίδιος εξομολογήθηκε: “Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου όταν ήμουν 19 χρονών μια κοπέλα που την έλεγαν Λίτσα. Άργησα να ερωτευτώ και να κάνω σεξ για πρώτη φορά, γιατί απλά δε μου έβγαινε και δεν το αποφάσιζα. Όταν ερωτεύτηκα την Λίτσα ήταν θυμάμαι Πάσχα, στο χωριό του πατέρα μου στην Πτολεμαϊδα, σουβλίζαμε το αρνί. Το μόνο που κάναμε τότε ήταν να φιληθούμε, τίποτα παραπάνω”.
Ακόμα για τα παιδικά του χρόνια, ο γνωστός κομμωτής είπε: “Όταν ήμουν μικρός, ήμουν μαμόθρεφτο. Έκανα παρέα μόνο με κορίτσια και τις φίλες της μητέρας μου κι έπαιζα συνέχεια κουτσό και σχοινάκι. Και ναι, από τότε κούρευα και χτένιζα τις φίλες της μητέρας μου, με εμπιστεύονταν από τότε και δεν έκλαιγαν όταν τις κούρευα. Φαίνεται είχα το ταλέντο έμφυτο από εκείνη την εποχή”.
Στο τέλος της συνέντευξης ο Τρύφωνας χόρεψε live μαζί με την ντάμα του Κλώντια – Άννα!

Read More

And More