Τ. Σαμαράς: “Έχουν υπάρξει περίοδοι που ήμουν sex maniac!”

Μπορεί να είναι χρόνια γνωστός στους κοσμικούς κύκλους της αθήνας, αλλά μέσα από το “dancing with the stars” κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο και να κάνει περισσότερους φανατικούς θαυμαστές απ’ ότι μπορούσε να φανταστείς. Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά που έχει κατορθώσει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Ο ίδιος αν και είναι πολύ αυθόρμητος προσπαθεί να μην ξεχνά τη συμβουλή της μητέρας που έλεγε: “Μην ψωνίζεσαι. Τι είσαι; Ένας κομμωτής είσαι. Δεν είσαι δα και γιατρός”.
΄Σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Nitro”, ο Τρύφωνας παραδέχτηκε ότι είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και του αρέσει να ζει έντονα. “Κάθε βράδυ είμαι έξω, επειδή γουστάρω όμως και όχι για να με φωτογραφίζουν. Ανέκαθεν έβγαινα πολύ γιατί γούσταρα την παρέα, το παιχνίδι, μʼ άρεσε να φλερτάρω. Μου αρέσει το σεξ. Έχουν υπάρξει και περίοδοι που ήμουν sex maniac. Άλλωστε, γενικότερα δεν είμαι των μεγάλων σχέσεων. Η μεγαλύτερη που έχω κάνει είναι από τρεις μέχρι έξι μήνες. Γενικά ενθουσιάζομαι και μετά βαριέμαι εύκολα και φεύγω. Αισθάνομαι σαν παιδί στο ζαχαροπλαστείο και ό,τι ζαχαρωτό βλέπω το θέλω. Ίσως να φταίει ότι μέχρι τα 32 μου έμενα στο πατρικό μου, οπότε τώρα είμαι στη φάση να θέλω να απολαύσω τη ζωή μου”, είπε χαρακτηριστικά..
Παράλληλα, ο ίδιος έχει δηλώσει έτοιμος να κερδίσει κάθε γυναίκα, ακόμη και την πιο απαιτιτική , με το χρυσό ψαλίδι του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η Λίντα Εβανγκελίστα. Όταν εκείνη βρέθηκε στην Ελλάδα τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ʼ90 για ένα σόου του Βασίλειου Κωστέτσου, ο Τρύφωνας έπρεπε να την παρακαλέσει πριν του επιτρέψει να την ακουμπήσει: “Όχι επειδή το ʼπαιζε ντίβα, αλλά ήταν άρρωστη και ήθελε να βγει αχτένιστη. Εγώ το πάλεψα όμως, της έλεγα “Λίντα μου, σε λατρεύω, έχω γεμίσει το δωμάτιό μου με φωτογραφίες σου” και τέτοια. Πάντα είχα τον τρόπο μου να κερδίζω τους άλλους, τα ατού μου ήταν ανέκαθεν ο αυθορμητισμός και το χιούμορ”.
Όσον αφορά τον έρωτα, εκεί η φύση του έχει χαρίσει, σύμφωνα με τις φίλες του, και άλλα πλεονεκτήματα, παρόλο που ο ίδιος είναι σεμνός για να το παραδεχτεί, απορρίπτοντας κάθε σχετική ερώτηση με χρησμούς τύπου “Αν το μέγεθος μετράει; Ναι. Αν και το δικό μου, αχρείαστο να μου είναι. Πάμε παρακάτω”.
Διάβασε περισσότερα στο “Nitro” που κυκλοφορεί!

Read More

And More