Α. Βίσση: Έκανε “reality” τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά!

Ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα αναμένεται να φέρει το rockumentary της Άννας Βίσση που θα κάνει απόψε πρεμιέρα στον Alpha. Η γνωστή τραγουδίστρια αφήνει για λίγο στην άκρη τον τίτλο της “απόλυτης Ελληνίδας σταρ” και μας αποκαλύπτει στιγμές από την καθημερινότητά της.
Στο πρώτο απόσπασμα από την πρεμιέρα του ριάλιτι με τη ζωή της Αννούλας που δημοσίευσε το Yupi, η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά. Για το ίδιο θέμα μάλιστα παίρνει θέση και η μητέρα της, Σοφία!
Η Άννα ξαναθυμάται τις στιγμές που είχε περάσει στο πλευρό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά και με νοσταλγία αναφέρεται στη σχέση τους. Η ίδια παραδέχεται ότι ήταν κοπέλα του αρχηγού της ΝΔ, πριν παντρευτεί τον Νίκο Καρβέλα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Το συγκεκριμένο απόσπασμα βέβαια προκαλεί ερωτηματικά για το λόγο που η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για το ειδύλλιό της με τον αρχηγό της NΔ, μετά από τόσα χρόνια, τη στιγμή μάλιστα που ο Αντώνης Σαμαράς είναι εδώ και χρόνια παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Όπως αναφέρεται και στο επεισόδιο που θα δούμε, ο Αντώνης Σαμαράς την αγαπούσε πολύ, αλλά ήταν και λίγο ζηλιάρης. Μάλιστα, δεν διστάζει να πει στην κάμερα ότι την ζήλευε, όταν είχε πάει να τραγουδήσει με τον Νίκο Καρβέλα.

Όλα στη φόρα στον βωμό της τηλεθέασης;

Read More

And More