Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.06.2012 | 15:05

Δεν θα πάει στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς - "Ακινησία στο σπίτι του για μία εβδομάδα" λέει ο θεράπων ιατρός

Δεν θα πάει στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς - Ακινησία στο σπίτι του για μία εβδομάδα λέει ο θεράπων ιατρός
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Χωρίς πρωθυπουργό” θα παραμείνει για ακόμη λίγο η χώρα αφού ο Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι του για μια εβδομάδα σύμφωνα με τον θεράπων ιατρό του Πάνο Θεοδοσιάδη.

Σε συνέντευξη τύπου το πρωί ο δρ.Θεοδοσιάδης είπε ότι η μετεγχειρητική πορεία του Αντώνη Σαμαρά κρίνεται ικανοποιητική από χθες. “Ο πρωθυπουργός δέχεται συνεργάτες του όμως δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της βαρύτητας του περιστατικού που απαιτεί αποθεραπεία και ακινησία. Δεν μπορεί να μπει σε αεροπλάνο γιατί στην απογείωση και την προσγείωση υπάρχει αλλαγή στην ατμοσφαιρική πίεση μέσα στο αεροπλάνο και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο για το μάτι. Μάλιστα ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ταξιδέψει ούτε οδικώς γιατί ο δρόμος περνάει μέσα από τις Άλπεις και εκεί αλλάζει πάλι το υψόμετρο και η ατμοσφαιρική πίεση”

Όπως είπε ο γιατρός ήταν ένα βαρύ χειρουργείο το οποίο κράτησε 3,5 ώρες και βρέθηκαν 11 ανώτερες ρωγμές στον αμφιβληστροειδή. “Πριν το χειρουργείο ο πρωθυπουργός μου είχε πει εσύ θα κάνεις αυτό που είναι να κάνεις και εγώ θα πάω στη Σύνοδο. Χθες το απόγευμα όμως που μιλήσαμε μου είπε ότι έχω δίκαιο και ότι δεν πρόκειται να ταξιδέψει. Για μία εβδομάδα θα πρέπει να κάτσει σπίτι και θα έχει σαφείς οδηγίες για το πως θα κάθετε και πως θα κινείται. Εξιτήριο θα πάρει αύριο το απόγευμα και θα μπορεί να δέχεται τους συνεργάτες του αλλά δεν θα μπορεί να περπατήσει”.

Διάβασε περισσότερα στο newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10