Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε ρόλο τραγουδιστή! Τι μας αποκάλυψε για το τραγούδι που ετοιμάζει!

Τον έχουμε δει να κάνει τα πάντα και να τα κάνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο! Να μεταμορφώνει τα γυναικεία κεφάλια σε έργα τέχνης, να χορεύει, να κάνει stand up comedy, να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικά show και πολλά πολλά άλλα…

Τώρα θα τον δούμε και να τραγουδάει, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Συνθέτης του τραγουδιού του Τρύφωνα είναι ο Δημήτρης Ευαγγελινός ενώ τους στίχους υπογράφει ο Γιώργος Κατσίγιαννης. Όλα είναι έτοιμα για να μπει ο Τρύφωνας στο studio για να ηχογραφήσει.

Όταν η Ελεονώρα τον ρώτησε τι ετοιμάζει για τη νέα σεζόν εκτός από τα τηλεοπτικά, ο Τρύφωνας είπε:
“Τώρα ετοιμάζω ένα τραγούδι. Το γράφει ο συνθέτης , Δημήτρης Ευαγγελινός. Όλο αυτό το κάνω σε σχέση με το ημερολόγιό μου που έκανα παλιά. Θα είναι dance και θα έχει τη λέξη “πασαρέλα”… Θέλω να είναι σχετικό πάντα με τη δουλειά μου. Μ’ αρέσει πάντα να κάνω καινούρια πράγματα. Συζητάω με κάποια ονόματα και περιμένω τις απαντήσεις, γιατί το καινούριο τραγούδι θα γίνει σε συνεργασία με κάποιο πολύ γνωστό όνομα”…

Αυτές τις μέρες, ο γνωστός hair stylist δουλεύει στο μυαλό του και συζητάει με τους συνεργάτες του για το πως θα είναι το videoclip του νέου τραγουδιού!

Ο Τρύφωνας φαίνεται ότι έχει πάρει στα σοβαρά το νέο του εγχείρημα αφού όπως μάθαμε κάνει και μαθήματα με γνωστή δασκάλα φωνητικής!

” H δουλειά μου είναι η κομμωτική αλλά μoυ αρέσει να τολμάω νέα πράγματα. Mπορεί στη ζωή μου να έχω γερές δόσεις χιούμορ αλλά με ότι καταπιάνομαι θέλω να το κάνω σωστά. Είμαι ενθουσιασμένος με το τραγούδι και θέλω να αρέσει στον κόσμο. Ανυπομονώ να μπω στο studio για την ηχογράφηση. Το βίντεο κλιπ , θα είναι υπερπαραγωγή, όπως πάντα είπε στο TLIFE o Tρύφωνας!

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια περιέργεια να ακούσουμε το τραγούδι αλλά και τον γνωστό κομμωτή να το ερμηνεύει με τον δικό του ξεαχωριστό τρόπο.

Read More

And More