Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη δίνει μάθημα ζωής: Ένα μήνα μετά τον ακρωτηριασμό στο πόδι της ετοιμάζεται για πρεμιέρα!

Μια μεγάλη περιπέτεια υγείας είχε πριν από περίπου ένα μήνα, η αγαπημένη ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο.

/

Η ηθοποιός η οποία παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια είναι δυναμική και ενεργή στο θεατρικό σανίδι είχε πριν δυο εβδομάδες μια δυσάρεστη εξέλιξη στην υγεία της. Η ηθοποιός έπαθε γάγγραινα στο πόδι της, αποτέλεσμα ενός προβλήματος που είχε χρόνια στα πόδια της και την ανάγκασε να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι. Η κατάσταση αυτή απαιτούσε άμεσα χειρουργείο. Το χειρουργείο έγινε και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι της ηθοποιού. Ευτυχώς μετά από μεγάλες προσπάθειες των γιατρών ο ακρωτηριασμός περιορίστηκε στα δάχτυλα του ποδιού.

Το TLIFE μίλησε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Μακρή ο οποίος στάθηκε δίπλα της σε όλη την περιπέτεια της υγείας της. Ο συγγραφέας, μας είπε ότι παρά τον ακρωτηριασμό και το χειρουργείο, η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ καλύτερα και παρά τις απαγορεύσεις των γιατρών, θα βρεθεί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Θου κύριε οι Φοροφυγάδες»στις 19 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στο Ράδιο Σίτυ.

Να ευχηθούμε περαστικά και καλή επιτυχία στην παράσταση, που εκτός από τον Γιώργο Μακρή και την Ευαγγελία Σαμιωτάκη συμμετέχουν, η Ίνα Λαζοπούλου, η Μαίρη Βλουτή, ο Ματθαίος Γιαννούλης και αρκετοί άλλοι.

Σίγουρα η αγαπημένη ηθοποιός είναι ένα ηχηρό παράδειγμα δύναμης και επιμονής που παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα θα βρεθεί ξανά παρά τον ακρωτηριασμό της σε αυτό που αγαπά όσο τίποτα άλλο. Το θεατρικό σανίδι

Read More

And More