Γ. Σαμπάνης – Π. Μ. Περιστέρη: ”Κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον”!

Ο 27χρονος τραγουδιστής, Γιώργος Σαμπάνης ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου και έκανε τις τελευταίες τρεις εμφανίσεις του σε γνωστό κλαμπ και η 22χρονη ηθοποιός, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, τον ακολούθησε στη συμπρωτεύουσα.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιοδικό ”ΟΚ”, που έκλεισε 5 μήνες σχέσης, είναι αχώριστο και όπως αναφέρει φίλος τους, ”η συμβίωση στη Θεσσαλονίκη τους έκανε να δεθούν ακόμη περισσότερο. Τώρα κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον”.

Άνθρωπος, που συνάντησε από κοντά την ηθοποιό στη συμπρωτεύουσα, δήλωσε στο περιοδικό: ”Βρέθηκε στο κλαμπ με φιλική παρέα. Επέλεξαν να καθίσουν σε έναν απομονωμένο καναπέ και διακριτικά παρακολουθούσαν το πρόγραμμα του Γιώργου. Η Πατρίτσια σιγοτραγουδούσε όλα τα τραγούδια του συντρόφου της, εκείνος την κοιτούσε συνέχεια στα μάτια, της αφιέρωνε τραγούδια, ενώ κάθε φορά που ο Γιώργος έμπαινε στα καμαρίνια για διάλειμμα, εκείνη την ακολουθούσε”.

Το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα, αεροπορικώς νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, αφού πρώτα αποχαιρέτησαν τους φίλους τους στη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More