O τυφώνας Sandy πλησιάζει στη Νέα Υόρκη

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας (ώρα Νέας Υόρκης) περιμένουν να… “χτυπήσει” – Φόβοι πως το νερό από τις πλημμύρες θα φτάσει τα 3 μέτρα

Δες live εικόνα από τη Νεα Υόρκη στο Newsit

Σακιά με άμμο στους δρόμους. Κόσμος να αδειάζει τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Στους δρόμους δεν κινείται τίποτα. Ούτε λεωφορεία, ούτε τρένα, ούτε μετρό. ΤΙΠΟΤΑ. Αυτή είναι η εικόνα της Νέας Υόρκης τις τελευταίες ώρες.

Μια από τις μεγαλύτερες και πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις του κόσμου οχυρώνεται και περιμένει το πέρασμα του τυφώνα Sandy. Το οποίο μπορεί να είναι από άσχημο έως καταστροφικό, όπως διαμήνυσε αξιωματούχος της ακτοφυλακής.

/

Ο Μπαράκ Ομπάμα, σε έκτακτο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό, ζήτησε από τους πολίτες να πάρουν στα σοβαρά τις προειδοποιήσεις και το κάλεσμα των αρχών για προληπτικές εκκενώσεις. Σε ορισμένες περιοχές, όπως οι παραθαλάσσιες περιοχές της Νέας Υόρκης, η εκκένωση είναι… διαταγή! Ήδη 370.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους.
Έχουν φτιάχνει καταφύγια και για τους πολίτες και για τα ζώα! Η Sandy αναμένεται να φτάσει στις ακτές των ΗΠΑ αργά τη Δευτέρα, φέρνοντας θυελλώδεις ανέμους, πλημμύρες, ακόμη και βαριές χιονοπτώσεις.

Συνεχής ενημέρωση στο Newsit

Read More

And More