Τα τετράδυμα αδερφάκια περιμένουν με αγωνία τον Άη Βασίλη! Η απίθανη ιστορία τους

Πόσες πιθανότητες έχει η ευτυχία ενός ζευγαριού; Για τους Sharon και Julian Turner η πολύτιμη πιθανότητά τους να ευτυχίσουν ήταν μία στα 70 εκατομμύρια. Ίσως δηλαδή μεγαλύτερη και από την πιθανότητα να κερδίσεις τον πρώτο λαχνό του λαχείου. Κι όμως αυτοί τα κατάφεραν. Έφεραν στον κόσμο τα τετράδυμα, πανομοιότυπα παιδιά τους και περιμένουν ευτυχισμένοι τα πρώτα Χριστούγεννα σαν πολύτεκνη οικογένεια.

Τα μικρά αγιοβασιλάκια που βλέπεις, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Daily Mail, είναι αδερφάκια, γεννημένα το κάθε ένα με τέσσερα λεπτά διαφορά από το άλλο Όμως τα γλυκύτατα αυτά αδερφάκια έχουν και κάτι άλλο, ιδιαίτερα εντυπωσιακό και δυσεύρετο. Ο James, o Joshua, η Lauren και η Emily είναι πανομοιότυπα τετράδυμα. Κι άλλες φορές έχουμε διαβάσει για πολλαπλές κυήσεις και μάλιστα με έξι ήκαι οκτώ αδερφάκια μαζί. Όμως τα τατράδυμα που βλέπεις είναι ξεχωριστά γιατί μοιάζουν σαν τέσσεις σταγόνες νερό (!) και κάτι τέτοιο συμβαίνει μόνο μια φορά στα εβδομήντα εκατομμύρια.

/

Οι Βρετανοί γονείς δηλώνουν απέραντα ευτυχισμένοι – παρά το γεγονός πως αναρωτιέται κανείς τι γίνεται στο σπίτι όταν αυτά τα γλυκούλικα μωρά ξεκινήσουν να κλαίνει – και ανυπόμονοι να γιορτάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα των παιδιών τους. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα γονιμότητας και έτσι κατέφυγε στην πρακτική της τεχνητής γονιμοποίησης. Από το 2009, οι Sharon και Julian έκαναν προσπάθειες, οι οποίες και απέδωσαν πριν από έναν περίπου χρόνο.

/

Τα τετράδυμα γεννήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο πρόωρα, αλλά αυτό δεν τα εμπόδισε καθόλου να μεγαλώσουν κανονικά.

Read More

And More