Σαντορίνη: Η συγκλονιστική περιγραφή του συζύγου της Αμερικανίδας τουρίστριας!

Πήγαν στη Σαντορίνη για να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, τη βραδιά της Ανάστασης. Το ζευγάρι των Αμερικανών όμως ποτέ δε φαντάστηκε ότι η εξόρμηση στο ελληνικό νησί θα κατέληγε σε μια φοβερή περιπέτεια.

«Μας είπαν ότι θα είναι ωραία την Ανάσταση, με πυροτεχνήματα, ένα θέαμα εντυπωσιακό» – είπε ο 51χρονος Κρις, σύζυγος της Αμερικανίδας Αμάντα, που δίνει μάχη για τη ζωή της, στην εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείου. Το ζευγάρι, μαζί με ένα φίλο, πήγαν να παρακολουθήσουν τη ρίψη των πυροτεχνημάτων, έως ότου κάποια στιγμή τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν από το σημείο όπου βρίσκονταν καθώς θα πετούσαν μπροστά τους πυροτεχνήματα.
«Κάναμε δύο βήματα πίσω, όμως πέταξαν δύο μεγάλα πυροτεχνήματα πίσω μας» – είπε ο 51χρονος, εξηγώντας τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν. Το δεύτερο πυροτέχνημα ήταν πολύ ισχυρό, ενώ στρέφοντας το κεφάλι προς τη σύζυγό του, την είδε αιμόφυρτη. «Το μόνο που πρόλαβε να μου πει ήταν ότι με αγαπάει και ότι θα τα καταφέρει» – είπε ο Κρις, ενώ μέσα στο αίμα ήταν και ο φίλος του, που αδυνατούσε να κινηθεί καθώς είχε τραυματιστεί στα πόδια. Ακολούθησαν στιγμές πανικού. Οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Σαντορίνης κι από εκεί με αεροπλάνο στο Βενιζέλειο, στο Ηράκλειο.
Ο 51χρονος, που υπογράμμισε ότι τους έχει προσφερθεί η καλύτερη δυνατή περίθαλψη, με δάκρυα στα μάτια, κάλεσε τους πάντες να προσευχηθούν για τη γυναίκα του…

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

Read More

And More