Depardieu: “Χρωστάω χάρη στο Sarkozy! Με γλίτωσε από οικονομική καταστροφή!”

Τι συμβαίνει με τον Nicolas Sarkozy και τον Gerard Depardieu; Ποια είναι ακριβώς η σχέση του προέδρου της γαλλικής δημοκρατίας και του μεγάλου ηθοποιού; Αληθεύει πως ο πρώτος με την ιδιότητα του προέδρου της Γαλλίας παρενέβη για να γλιτώσει τον τελευταίο από οικονομική καταστροφή; Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν στη Γαλλία και ο υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του Απριλίου προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν ο κινηματογραφγικός Οβελίξ, φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια δείπνου σε εστιατόριο του Παρισιού πως θα στηρίξει τον Sarkozy στις εκλογές. Είναι επιλογή του θα σκεφτείς… Τι ήταν όμως αυτό που τον έκανε να δηλώσει οπαδός του Nicolas; “Κάθε φορά που του ζήτησα κάτι, ο Sarko (χαϊδευτικό του προέδρου) ήταν πάντα παρών!” αναφέρει στους συνδετημόνες του για να εξηγηθεί “Πρόσφατα είχα κάποια προβλήματα στο εξωτερικό και αν δεν επενέβαινε να ρυθμίσει την κατάσταση θα είχα χάσει πάρα πολλά λεφτα“! Πόσο αθώα μπορεί να είναι μια τέτοια φράση, όταν υπονοεί πως ολόκληρος πρόεδρος δημοκρατικής χώρας, παρεμβαίνει στα προσωπικά οικονομικά ζητήματα πολίτη για να του δώσει λύση;

Ο φαφλατάς κύριος Depardieu
Όσο κι αν οι καλοί τρόποι παγκοσμίως έχουν τόπο προελεύσεως τη χώρα του, ο Gerard επιμένει κατά καιρούς να μας θυμίζει πως ο ίδιος δεν έμαθε από savoir faire. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η συμπεριφορά του φέρνει σε δύσκολη θέση τον ίδιο ή άλλους γύρω του. Ποιος θα ξεχάσει την απίστευτη ιστορία του αεροπλάνου, όταν ο διάσημος ηθοποιός ούρησε στο διάδρομο της καμπίνας του αεροσκάφους;

Και όσο κι αν η πρόθεση του Gerard ήταν η πιο “αγνή” σε ό, τι αφορά στην υποψηφιότητα Sarkozy, δεν είναι και η πιο καλή διαφήμιση για έναν υποψήφιο πρόεδρο να γίνεται γνωστό ό, τι κάνει χάρες και οικονομικούς διακανονισμούς σε φιλικά του πρόσωπα.

Για το λόγο αυτό και ο Nicolas Sarkozy έσπευσε να διαψεύσει τα λεγόμενα του ηθοποιού. “Σας το λέω ξεκάθαρα! Ο Gérard Depardieu είναι ένας τεραστιού αναστήματος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στους Γάλλους, όμως δεν του προσέφερε ποτέ – ούτε εκ του σύνεγγυς, ούτε εξ’ αποστάσεως – τη βοήθειά μου για τις προσωπικές του υποθέσεις“, δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας. Μάλιστα θέλησε να μεμφθεί τον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση, αλλά και την εφημερίδα Canard Enchaine που δημοσίευεσε πρώτη το περιστατικό και τα λεγόμενα του ηθοποιού!

Μένει να δούμε τι θα… πιστέψουν και οι ψηφοφόροι!

Read More

And More