Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.11.2010 | 22:36

Πυρά του Nicolas Sarkozy κατά των δημοσιογράφων!

Πυρά του Nicolas Sarkozy κατά των δημοσιογράφων!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πυρά κατά των δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο Γάλλος πρωθυπουργός, αποκαλώντας τους... παιδεραστές επειδή των ρωτούσαν για διαφθορά στην αγορά εξοπλισμών.
 
Ο Nicolas Sarkozy εξοργίστηκε ενώπιον δημοσιογράφων λέγοντας σε έναν από αυτούς: "Μοιάζετε με παιδεραστή, έχω αυτή τη βαθιά πεποίθηση", για να δείξει ότι δεν μπορεί κάποιος να αποδίδει κατηγορίες χωρίς να έχει αποδείξεις, αναφερόμενος στις υποψίες για διαφθορά σε σχέση με την αγορά των εξοπλισμών.

Η συνομιλία αυτή μεταξύ του προέδρου της Γαλλίας και εκπροσώπων του Τύπου που αναμεταδίδεται από το βράδυ της Δευτέρας, από αρκετές ιστοσελίδες, έγινε στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα την Παρασκευή το βράδυ.

Την ίδια στιγμή, ο πρώην πρωθυπουργός ενίσχυε τις υποψίες για προμήθειες προς προσωπικότητες της δεξιάς το 1995 στο πλαίσιο ενός συμβολαίου πώλησης υποβρυχίων στο Πακιστάν.

Εκείνη την εποχή ο Nicolas Sarkozy ήταν υπουργός Προϋπολογισμού και εκπρόσωπος της προεδρικής εκστρατείας του τότε πρωθυπουργού Eduard Balladur, για την οποία πλανώνται υποψίες για παράνομη χρηματοδότηση, η οποία μπορεί να έχει σχέση με αυτές τις προμήθειες.

"Είμαστε σε έναν κόσμο παραφρόνων", δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα, σε μια συνομιλία του με δημοσιογράφους..

"Δεν υπάρχει ούτε ένας ανάμεσά σας που πιστεύει ότι θα οργανώσω επιτροπές για τα υποβρύχια στο Πακιστάν, αυτό είναι απίστευτο", είπε.

Μετά απευθύνθηκε σε ένα δημοσιογράφο και με αδιάφορο ύφος είπε: "Και εσείς, δεν έχω απολύτως τίποτε εναντίον σας. Μάλλον φαίνεται ότι είστε παιδεραστής. Ποιός μου το είπε; Εγώ έχω αυτή τη βαθιά πεποίθηση. Μπορείτε να δικαιολογηθείτε;".

Ο πρόεδρος είπε τη λέξη αυτή δύο ή τρεις φορές, δείχνοντας την οργή του.

"Φίλοι παιδεραστές εις το επανιδείν", είπε απομακρυνόμενος από τους δημοσιογράφους τους οποίους θα συναντούσε την επόμενη ημέρα στην συνέντευξη Τύπου.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:11

Top 10