“Έκαψαν την αδελφή μου αφού πρώτα την έβαλαν να πιει ανθρώπινο αίμα”

Συγκλονίζει η μαρτυρία της Σαμάνθα Θεολόγου, αδελφή της 18χρονης Κίρστι απο το Γιοχάνεσμπουργκ που βρήκε φρικιαστικό θάνατο στα χέρια σατανιστών.

“Η αδελφή μου έχασε τη ζωή της από τα πολλαπλά εγκαύματα. Είχε καεί πάνω από το 75% του σώματός της. Η εικόνα που έβλεπα στην εντατική ήταν φρικτή” αναφέρει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η 24χρονη αδελφή της Κίρτσι, Σαμάνθα Θεολόγου.

Όπως διηγείται στην εφημερίδα η 18χρονη κοπέλα αρχικά αρνήθηκε να ακολουθήσει τους καινούριους της φίλους όταν της πρότειναν και να πάνε βόλτα στον λόφο της περιοχής. Στη συνέχεια όμως και μετά απο τις επίμονες προσπάθειές τους, πήγε μαζί τους μαζί με μία κοπέλα της παρέας.

Το ίδιο συγκλονιστική είναι και η οργισμένη κραυγή της μάνας του 18χρονου κοριτσιού. “Θέλω να πεθάνουν… Σκότωσαν το παιδί μου”. Αυτά ήταν τα λόγια της Σίλβια Θεολόγου στην “Espresso”, η οποία έσπευσε να πει: “Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιοι που αποκαλούνται άνθρωποι της έκαναν κάτι τέτοιο”.

Ενώ, για τη μάχη που έδωσε το παιδί της ανέφερε πως είχε κάποιες ελπίδες να σωθεί, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε: “Την πρόδωσε η καρδιά της. Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί… Έδωσε μάχη μια ολόκληρη εβδομάδα. Είμαστε συγκλονισμένοι”.

Read More

And More