Γνωστή σταρ, αποκαλύπτει στον Σατσίδη, σε ποιο μέρος της Ελλάδας έκανε τις καλύτερες διακοπές της!

Το MTV και η εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη, βρέθηκαν στο Λος Άντζελες. Εκεί, ο παρουσιαστής της εκπομπής είχε ένα απολαυστικό τετ α τετ με την οικοδέσποινα των φετινών βραβείων Όσκαρ, Ann Hathaway , που του αποκάλυψε πως οι καλύτερες διακοπές της ζωής της ήταν στους Παξούς!

Στο αποψινό επεισόδιο της εκπομπής του Γιώργου στις 21.00, καλεσμένος είναι ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, πώς πέρασε την ημέρα του Αγ Βαλεντίνου και δηλώνει “είμαι ερωτευμένος αλλά δεν το έχω αποδεχτεί ακόμα!”. Και συνεχίζει: ”’Στις γυναίκες δεν υπάρχει manual, συγκεκριμένες δηλαδή οδηγίες για το πώς να τις χειριστείς. Κάθε μια είναι διαφορετική”. Όσο για το ενδεχόμενο του γάμου, ο περιζήτητος εργένης απαντα: “Όταν μιλάω για αυτό το ζήτημα μασάω τα λόγια μου!”.

Στην ίδια εκπομπή θα δούμε επίσης τον James Franco, τον παρουσιαστή των φετινών Όσκαρ, καθώς και τον πιο ακριβοπληρωμένο σκηνοθέτη όλων των εποχών, τον James Cameron, που ξαναχτυπά μετά το Avatar και μας βυθίζει στα άδυτα του Sanctum, ενώ η Νικόλ Κίντμαν δηλώνει πως δεν κάνει πια bottox δίνοντας την πιο συγκλονιστική ερμηνεία της καριέρας της, στην Απώλεια.

Read More

And More