Γ. Σατσίδης: Είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια!

Ο Γιώργος Σατσίδης έχει καταφέρει να μιλήσει με πολλούς star του Ηοllywood, ανθρώπους που μία συνέντευξη μαζί τους, είναι το όνειρο κάθε δημοσιογράφου. Πώς τους φαίνεται ο χαρακτήρας τους; Μπορεί να τους προβλέψει; ”Τις περισσότερες φορές ναι! Η Sarah Jessica Parker ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Τη συνάντησα στη Νέα Υόρκη για την εκπομπή μου Take 20 στο MTV. Ήταν φανταστική! Θα έλεγα ότι είναι Madonna No 2. Έχει απίστευτη αγάπη για την Ελλάδα, είναι εύστροφη, γρήγορη, διασκεδαστική. Μια γάτα! Έχει τύχει, ωστόσο, και να ξενερώσω με κάποιος star. Όπως ας πούμε με τον Chris Noth – Mr Big – από το Sex and the City που ήταν θεέ μου τόσο στριφνός. Ο Lenny Gravitz είναι άλλη μία δύσκολη περίπτωση όπως επίσης και ο Keanu Reeves”, δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ!

Ο δημοσιογράφος αγαπά πολύ το φλερτ: ”Φλερτάρω παντού και πάντα, από το σούπερ μάρκετ μέχρι το γυμναστήριο, ή σε ένα μπαράκι. Στο εξωτερικό τα ερωτικά μου πάνε πολύ καλά. Μιλάμε για αξέχαστες εμπειρίες. Και εδώ όμως, δεν μπορώ να πω, μια χαρά πάνε τα ερωτικά μου. Το μόνο μέρος όπου δεν φλερτάρω και βρίσκω άκρως αντιερωτικό, είναι ο εργασιακός χώρος. Το θεωρώ χυδαίο και αντιεπαγγελματικό. Συνήθως, υπάρχει μια υστεροβουλία σε αυτό, με στόχο βέβαια την εκτόξευση στο γυαλί. Ας μην ανοίξω το στόμα μου, γιατί δεν μας φτάνει όλο το τεύχος”. Παλαιότερα μάλιστα είχε αναφέρει πως στο κρεβάτι έχει σπάσει το ρεκόρ του Λευτέρη Πανταζή, δηλαδή έχει πάει με πάνω από 200 γυναίκες.

Φαίνεται όμως έχει ”χορτάσει” σε αυτό το θέμα και πλέον ψάχνει να βρει το… λιμάνι του! ”Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Μια σταθερή σχέση που θα οδηγήσει στη δημιουργία οικογένειας. Επιζητώ πλέον τη ποιότητα και όχι τη ποσότητα, λατρεύω τα παιδιά και από ποιότητα, έχω χορτάσει”, καταλήγει.

Read More

And More